- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
Biztosan nem adnék Kernel szintű hozzáférést az op. rendszerhez egy kínai (Tencent) játéknak (Valorant), de GLHF srácok!

[Valorant Anti Cheat] -
Szeszkazán
senior tag
Ez jó kis klipp lett szerintem
-
jonnyjoker01
veterán
Csináltam egy videót a jelenségről: [link]
Az elején úgy lövök, hogy folyamatosan futok, majd utána azt próbálom demonstrálni, hogy ha csak egy pillanatra megállok mozgás közben, tökéletes pontossággal lő a fegyver (az én aimem az már más kérdés, régóta nem játszottam FPS-t PC-n, úgyhogy vissza kell még zökkennem
)Bocsi a rossz minőségért, windows tableten játszok/van ez felvéve, megfelezte az FPS-em is az OBS
De remélem azért világosabb ez az egész.@Kanczy: A phantom-ot értettem, a hangtompítós AR-t
-
Kanczy
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Gondolom phoenix alatt a vandalt érted? Phoenix = karakter, vandal = AK.
-
jonnyjoker01
veterán
A phoenix szerintem túl pontos mozgás közben, többen is panaszkodnak miatta redditen. A legtöbb ilyen fejes viszont szerencsén múlik, csak az smg-k, pisztolyok és az említett phoenix az ami a többi fegyverhez képest viszonylag pontosabb mozgás közben.
Én teszteltem ezt a futási pontosságot az összes fegyverrel, mivel engem is rengetegszer lőnek ki így, de nagyon rossz a pontosság a fentebb említett fegyvereken kívül. Még a phoenix is olyan, hogyha pontosan célzol fejre, nehéz eltalálni precízen, mert összevissza szórja a golyókat, úgyhogy szerintem itt csak a pontatlan célzás és a szerencse kombója miatt van ez a jelenség.
Plusz viszont fontos megjegyezni, hogy mozgás után ha megállsz, azonnal pontosan lő utána a fegyver, tehát lehet hogy úgy kapod az ilyen halálok egy részét, hogy futnak és egy pillanatra megállnak, majd pontos fejlövéssel megölnek (olyan kicsi időre állnak meg, ami a futási animáción nehezen észrevehető).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Nem, harmadika óta van drop lehetőség. Akkor jöttek első alfa videók előre felvett streameken.
-
lofagi
addikt
Csak én érzem azt,hogy mozgás közben szinte semmilyen punish nincs a célzásra? Egyszerűen olyan fejeseket kapok az emberektől miközben sétálnak,hogy félelmetes. CS 1.6-ban biztos nem volt ilyen.
-
L4mie
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
nekem 7 napja nem dobja.... nem megy folyamatosan, első napokban 24h ban ment aztán feladdtam 3 nap után, azóta csak munkaidőben napi 8 órát megy.
Kalap szar ez a random rendszer....elmegy a játéktól is kedvem.*csatolva vannak az accountok, és a hivatalosan támogatott streamereket néztem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Full random. Itt talán én kaptam a leghamarabb (Április 3-án, 1,5-2 óra után kb. lehet utálni érte.
), de van ismerős aki 70+ óra után, másik még mindig nem és már 100+ órája megy a stream.De amúgy elég két órát nézni, utána bármikor eshet drop, akkor is ha offline az ember. [link]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mostantól bárkit lehet nézni streamen, ha a Valoranttal játszik, eshet drop. (Magyar és külföldi egyaránt)
-
lofagi
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A fegyver elvileg más hangot ad.
-
jonnyjoker01
veterán
[Omen teleport baiting in action] - géniusz
Mondjuk azt még nem teszteltem, hogy fegyvert át lehet e dobni a kapukon és ugyanolyan hangot ad-e ki, mintha egy ember átmenne rajta. Valaki esetleg tudja? -
oriic
HÁZIGAZDA
GAMEBREAKING Cypher Exploit - Camera Turret [VALORANT]
Csak a pisztolyokkal működik, de az összessel.

-
jonnyjoker01
veterán
Most látom van Valorant topik

7-én kaptam kulcsot és minden nap játszok a játékkal. Eleinte én is szkeptikus voltam, CS GO nekem nem bejövős, 60 órám van benne kb (1.6-ban 4-500). Eleinte azt gondoltam nem fog tetszeni, mert nagyon hasonlít CSGO-ra, de ahogy egyre jobban mélyülök el a karakterek képességeiben, egyre jobban tanulom hogy kell őket használni, expomenciálisan növekedik a játékélmény
Emellett a netkód az valami fantasztikus.
Most Omen contractor tolok, olyan playeket lehet csinálni ezzel a karakterrer, hogy az félelmetes
Ha agyonvernek is egy meccsben, akkor is élvezem, hogy sokat gondolkozok azon, hogy használjam a képességeimet, hogy megfordítsam egy meccs állását. Még ha nem is sikerül helyesen kivitelezni, nem érzem frusztrálónak a folyamatos agymunka miatt. CSGO-ban ezt nem szerettem, ha agyonvernek, agyonvernek. Itt kicsit több lehetőség van arra, hogy kreatívan túllépj egy mechanikailag jobb játékosok eszén. A legtöbb képességből lehet kombókat létrehozni (pl omennel smoke + tp kombó nagyon vicces tud lenni, ha az ellen csapat nem számít rá
)Összességében nekem nagyon tetszik a játék. A játék teljesítménye tökéletes mind szerver, mind kliens szinten. Devek aktívak, kommunikatívak (legalábbis egyenlőre), úgyhogy nekem meg van a következő main játékom
Remélem a zárt béta összefolyik majd a megjelenéssel, nem bírnám ki, ha le kéne tennem a játékot 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cypher kamerájára rá lehet dobni a pisztolyt és használni is lehet kameranézetben.

-
pachito
őstag
Helló urak, tegnap Lirik streamjén én is megkaptam a hozzáférést. Igaz hogy ma meló van de olyan isten még nem született hogy ne próbáltam volna ki azonnal a játékot pár meccs elejéig -fél 3-kor
- ,amikor megláttam először elég szkeptikus voltam az egésszel kapcsolatban de ez bizony eléggé bejövős lett
Ez a pénzügyi rendszer viszont nem biztos hogy jól el lett találva, 2-10-es állásnál se éreztem azt soha hogy bármiféle hátrányban lennék fegyverek vagy képességek terén. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Altair77
tag
Ja elkezdődött a sírás,szerencsére mindig megvagyunk 5-en.Ez tipikus Cs:go silver/nova szint amikor lő egy két jót aztán azt hiszi ő GetRight.
Nem akarok senkit megbántani akik azon a szinten vannak de tapasztalat,hogy onnan kerül ki a legtöbb hisztérika. -
Kanczy
veterán
Tegnap elég jól ment, de ma valami egész rettenetesen lövök eddig...
-
lofagi
addikt
VALORANT Tippek. :] 1-2 elég durva!
-
lofagi
addikt
Nah kérem a Stream Deck is Valorantba borult.

-
Chuzzlee803
aktív tag
Én feladtam most egy időre a folyamatos streamnézést, lenéztem egy accon vagy 20 órát, a másikon hármat, inkább csak várom az emailt.
Kevesebbet stresszelek azóta
-
Szeszkazán
senior tag
0. nap óta nyomatom és most végre nekem is megjött a kulcs ,vannak csodák.
-
lofagi
addikt
-
Kanczy
veterán
Na végre megkaptam, folyik is le a játék
-
Tajrexi
tag
Láttam egy twitter posztot, ami szerint akkor is kaphatunk kulcsot, ha nem vagyunk aktív stream nézők. Viszont arról nem írnak, hogy mennyi stream nézés után kerülünk a kalapba. Reddit-en 2 órát írnak, bár sima user-ek, úgyhogy fenntartásokkal kezelem. Valaki esetleg meg tudná erősíteni?

-
lofagi
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Szerintem ez egy fake kép. Hogy mozogsz a karakterrel? Bal oldalon oké, ott egy kör, azzal célzol és a mozgás? Vagy épp fordítva, azzal mozogsz, de akkor hol a célzás?
Ráadásul én úgy tudom,hogy kijelentették egyelőre csak PC-re jön. Meg pont mobilra jönne hamarabb, mint konzolokra? Főleg, hogy jönnek az újak, nem mintha gond lenne a futtatásával a régieken.
-
wjbhbdux
veterán
úgy fest hogy mobilra is jön a Valorant [link]
-
Chuzzlee803
aktív tag
1. Modolni lehetett olyanra a térkép fájlját, Kodiaknak volt rá tutorialja korábban. Vanilla CS:GO-ban egyébként nem.
2. Minitérképen jelenleg látható ellenfél egy kis piros mozgó kör, amikor eltűnik, az utolsó látott helyszínen egy kis halványuló piros kérdőjel. Azt hiszem a bombát is mutatja, ha valaki látómezejében van.
3. Dobálás és félreértések
4. Ping nincs, C1-9 vagy V1-9 billentyűkombinációkra lejátszik egy hangüzenetet (taking fire, need assistance, etc.), de ez inkább az AI irányítására van. A játékosok inkább csak bemondják a helyet és hogy mennyi ellenfelet látnak/láttak (mid three, heaven one, stb.)
Félreértés ne essék, jómagam silver legalján tengetem napjaim
R6-ozni jobban szeretnek a cimbik, egyedül még nem CS-zek
-
lofagi
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Úgy láttam,hogy a CS:GO-s topicban irkáltál pár patch notes.
Mivel már ezer éve nem CS-ztem lenne pár kérdésem.
1. A pályákon ha megnyitod a mapot van megnevezés?
2. A játékosokat mutatja úgy a pályán, mint a VALORANT-ban? Tehát amit látnak az megjelölődik a pályán?
3. A vásárláskor tudsz venni másnak a menüben? vagy csak a jó öreg dobálós rész van?
4. Tudsz pingelni? Vagy segítséget kérni a többiektől?
Most így ennyi, ha amúgy valaki tudja a válaszokat, akkor szívesen veszem. :] -
lofagi
addikt
Azért ez az ACE nem semmi! Főleg a 4. kill nagyon brutális!
-
lofagi
addikt
Aki Viperrel tolja, ezt mindenképp tanulja be, nagyon hatásos.
-
lofagi
addikt
Én csak attól félek,hogy ha van neki ez a leírható spray, akkor ezt nagyon gyorsan és könnyen fogják majd macrózni is, ami tudjuk,hogy mit jelent. :\
-
lofagi
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Én azt megoldottam egy ilyennel.
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki rendelkezik cs vagy overwatch múlttal ? (illetve a 2in1 ?)
Nem rossz amúgy maga a játék, a gpu-t nálam alig használja ki de így is korrektül fut.
Az aim könnyű nagyon benne, spray control eléggé gyenge benne, cs-hez képest buta, és fix. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mindjárt királyabb a cucc, ha nem full randomokkal kell játszani. (Még ha lőni továbbra sem tudunk.
) -
Kanczy
veterán
XQCOW-t épp 194000 ember nézi, és abból 2400 Mo-ról. Nagyon durva

-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Imilenni
üzenetére
4 éve űzöm azt a f*st (ki kellett mondani bocsánat), de mintha nem lenne összefüggés.
Esetleg azon gondolkodtam, hogy tavaly vagy kétszer elgurult a gyógyszer lolozás közben, és kaptam 2 hét vakációt, ugye sokáig honor 0, és az is biztos megvan a rendszerben rólam (pláne így, hogy egy a login aDotábaLoLba,HearthstonebaLotR-ba (de jó betűszó), és mostmárCSGOverwatchadinsValorantba is).
Lehet jobb lett volna az EUW-s accot a Twitchhez rendelni, amin jófiú voltam ötös honorral mindig. -
Imilenni
addikt
Esetleg függhet attól hogy lolozol-e?
-
Szeszkazán
senior tag
Az utóbbit jobban be veszi a gyomrom. Mintha egy cinkelt kockával kéne dupla hatost dobni percenként , amin sose tud az lenni .
-
Chuzzlee803
aktív tag
Fú amúgy így reklámozni a játékot talán a legjobb húzás volt a Riottól: lépj vissza kettőt, és nézz magadra: napi kétszámjegyű órát megy valamelyik készüléked folyamatosan, annak reményében, hogy te is kipróbálhasd, pedig még meg sem jelent (és így is top1 Twitchen).
Igazából nem az bosszant benne, hogy még nem kaptam, hanem hogyha nem fogok, akkor egy voltam a sok birka közül, aki felfuttatta ezt a játékot
Talán hogyha kicsit konkretizálva lennének a feltételek, esetleg kizáró tényezők, egyszerűbb volna (mi a rosszabb? Napokon keresztül, ébredéstől lefekvésig, esetleg utána is háttérzajként nézni valami streamet? Vagy ha kerekperec megmondják, hogy na te most kimaradsz?).
Mindenesetre szép munka Riot
-
Imilenni
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Ugyanez, egy ismerősöm se kapott még, csak én!
Énis rengeteg idő után
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Hányok ettől a twitch dropptol, annyi órám van benne és semmi... Asszony gépet fiókját is be izzitottam de semmi. Más meg 2 óra után kap. Küldtek volna ki egy bizonyos összeget és zárták volna le, legalább tudom hogy nincs. De percről percre nézni hogy hátha , na most talán ...
-
Imilenni
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Tilos!
Egyébként ne hogy pénzt adj érte!!! Amúgy is bannolva lesz, haversrác vett kettőt, abból kettő bannolva lett ~2 nappal később... (mármint mindkettőt két napon belül)
-
Szeszkazán
senior tag
Nem árul itt valaki fiókot?
-
L4mie
veterán
kb 60 órányit ment a twitch, semmi, persze link megvan, csak dedikált streamereket nézek...korábban kellett volna kapcsolni.
-
-
Altair77
tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Elég kicsi a player base szóval nem kell sokat várni tőle,plusz kell idő mire beáll az mmr.
Ettől függetlenül rendben van szerintem.Stompolva egyszer sem voltam max volt pár szoros meccs.
A Lol más ilyen szinten,mert itt képes egy ember la carryzni a komplett csapatot(tapasztalat).#116 wjbhbdux: várható volt,hogy lesznek nincs is baj ezzel.Az hogy megfogta az anti-cheat azt jelenti működik csak ugye sokan azt hitték hogy majd 0 csaló lesz.Én már annak is örülök ha hamar megfogják őket,mert hosszú távon így egészségesen lehet tartani a player baset.Cs:go-ban ez nem sikerült sajna.
-
wjbhbdux
veterán
Ünnepélyesen banolták az első cheatert [link]. tehát megjelentek a csalások, éljen a pc gaming.
-
SundownR
csendes tag
2-3 napja próbálkozok de nem akarja beadni a drop-ot. Elvileg a riot account rendben össze van kötve Twitch-el, lehet meg kéne próbálnom disconnect - reconnectelni? Van még más is aki hasonlóan sok ideje vár?
-
lofagi
addikt
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Én játszottam miközben ment a másik monitoromon a stream és kaptam.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Elég, ha hallgatom Summit1G selymes hangját (vagy akár le is némítom), és csinálok közben mást, vagy a streamnek folyamat nyitva kell lennie? Tehát pl. most megy egy másik lapon de itt írkálok nektek, így kaphatok?
-
wjbhbdux
veterán
meanwhile in csgo
all-time player peak
2 minutes agoúgylátszik nem onnan szivogálja a játékosokat
-
lofagi
addikt
AZért jó sokat kell grindolni 1-2 cuccért, s a meccsek elég sokáig tartanak. 150e XP a 6. szint a karaktereknél. Nem figyeltem meg a legjobbat, de nekem egy átlagos meccs olyan 4e XP , biztos a próknak több, de azért ez durva. Nem csak próknak készült a játék elvileg.
Persze az is lehet,hogy ez csak a kezdeti dolgok és majd lesz belőle jobb is. -
lofagi
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Azt azért nem mondanám. :]
-
-
Imilenni
addikt
28 óra, most utoljára belőttem 3 streamet, aztán beadta hajnali 3-kor
Nos, ez egy CS:GO? és valami más keveréke.
Sajnos ott is képtelen voltam megtanulni a fegyverek recoliját, itt is ez lesz szerintem
Nagyon jók a karakterek, a képességek a fegyverek, bár ahogy láttam ezek a legendary fegyver szkinek írtó drágák...de legalább jól néznek ki.
Leginkább az érdekel, hogy meglehet szerezni ezeket a beta bannereket, hogy meddig lesz még beta a játék, azt lehet tudni?
Mindenképp megszeretném őket szerezni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Ryzen 5 5600 / RX 6600 / 32GB RAM PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ASUS PRIME H770-PLUS
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)
De remélem azért világosabb ez az egész.
Hetedike óta van kulcs

Mondjuk azt még nem teszteltem, hogy fegyvert át lehet e dobni a kapukon és ugyanolyan hangot ad-e ki, mintha egy ember átmenne rajta. Valaki esetleg tudja?
Emellett a netkód az valami fantasztikus. 
Remélem a zárt béta összefolyik majd a megjelenéssel, nem bírnám ki, ha le kéne tennem a játékot
Ez a pénzügyi rendszer viszont nem biztos hogy jól el lett találva, 2-10-es állásnál se éreztem azt soha hogy bármiféle hátrányban lennék fegyverek vagy képességek terén.