- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Nah jó, ezzel egy kicsit megnyugtattál.
Azért tényleg néhány ember nagyon durván lő, persze gondolom,hogy van aki már tolja is 3-a óta ezek közül.
Jelenleg még nagyon ismerkedem a pályával. Illetve mivel van úgymond bespottolódnak az ellenfelek a térképen, ha egy másik játékos meglátja, így nagyon rá vagyok állva a kistérkép nézegetésére, ahelyett,hogy a pályát nézném és ez már elég sokszor okozott problémát.
-
.LnB
titán
Az ilyen tesztidőszakok alatt ez mindig így van. Főleg a zárt fázisokba (tudom, hogy ez már nem az). Akkor vannak a meghívott profik, meg a szerencsés "nyáj".
Overwatch-ba, Quake Championsba is állandóan az EU top-pal lehetett együtt játszani. Tök jó volt. Emlékszem Quake Champions-ban volt egy olyan TDM mecs, hogy komolyan ~kb az EU top 9 Quake-es bent volt a meccsbe, meg én.
És biztos vagyok benne, hogy a Riot is minden játékból meghívta a profikat. Saiikoo is tolja ezt a LidlCS-t láttam, ő R6:Siege-ben EU top aimos.
Kíváncsi leszek majd a CS:GO-sok véleményére. GeT RiGhT, forest. Mert a CS:GO-sok nagyon ragaszkodó játékosok, ők nagyon nehezen váltanak. Még akkor is ha az üzleti részét nem vesszük figyelembe. Shroud biztos tolja, ő profik között kevés volt, streame-ek között meg az egekig van magasztalva. Aztán azzal játszik, ahonnan több lét kap. Múltkor próbálta a Diabotical-t is, ott látszott a "skillje". -
lofagi
addikt
Remélem a későbbiekben azért lesz majd valami rangsorolás, hogy kit hova dob be, mert az eddigi tapasztalatom az,hogy valami nagyon vérprofi játékosok vannak vagy pedig nagyon bénák.
Újra vissza kell ebbe rázódni a sok BF után, ahol el lehetett futni a golyók elől, itt bele kell állni, nem nagyon van arra esély, hogy az ember még el is fusson, ha eltalálják.
Jó lesz ez, nekem kimondottan tetszik. Mondjuk az elég durva,hogy már a betába lehet ölni pénzt. :\ -
lofagi
addikt
Nekem is mentek a streamek már egy ideje, sőt 3án is már néztem. Ideje volt egy meghívónak.
Azért látszik a játékosokon,h nem csből jöttek. XD
-
wjbhbdux
veterán
az új szabályok szerint csak 2 órát kell nézni, utána bármelyik sorsoláson megkaphatod a hozzáférést akkor is ha már nem nézed. további órák növelhetik az esélyt, de nem kell erőltetni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért fel tud cseszni a játék nagyon, de legalább csak magamat okolhatom, hogy nem tudok rendesen fejre célozni benne.

-
L4mie
veterán
amúgy. miből látszik ha kapsz key-t? O.o
-
lofagi
addikt
Nem tudjátok van már a játéknak rendes discord szervere?
-
Kanczy
veterán
Elvileg 12 perc múlva nyitják a dropokat.
-
wjbhbdux
veterán
Ne a stream nevét nézd mert oda bárki bármit beírhat.
Sehol nincs drop, estefelé várható hogy újra bekapcsolják, a hivatalos twitteren majd bejelentik hogy mikor pontosan ha összeszedték a szervereiket a tegnapi roham után. Amikor lesz akkor a stream alatt zölddel mutatja majd ha aktív az adott csatornán.

a fő kategóriában meg "drops enabled" lesz a streamek nyelve mellett ahol van.

-
L4mie
veterán
Hella!

Benézek, megkésve, lehet még beta key droppra vadászni?*https://www.twitch.tv/hammehow [link] itt még van
-
lofagi
addikt

Amúgy ez így most mi? Ha nézek Frotnite-ot akkor nem játszhatok a VALORANT-al?! Ez komoly??
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megvolt az első ACE. Egyre jobban bejön a cucc.

-
savior
őstag
Én feladtam. Nem kaptam kulcsot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erre írtam hogy:
"When closed beta activates in your region (EU and NA for now), watch specific VALORANT closed beta streams highlighted on Twitch."
Tehát ha a béta 2kor kezdődik, akkor 2től lehet béta hozzáférést szerezni.

_____
Akik bétát akarnak szerezni, Redditen egyik dev is megerősítette amit korábban már tudtunkk, hogy global drop lesz megint, vagyis bőven elég egy streamet nézni, nincs nagyobb esély hozzáférést szerezni, ha több videóst nézünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos oldal nem írja sehol, hogy csak estétől lehet. [link]
When does VALORANT closed beta start?
The VALORANT closed beta starts April 7 on PC. The go-live times are 2 p.m. CEST/5 a.m. PDT.
YouTube-on meg Twitch-en is mennek már a visszaszámlálók a 2 órai kezdéshez.
When closed beta activates in your region (EU and NA for now), watch specific VALORANT closed beta streams highlighted on Twitch.
-
savior
őstag
Van még valami lehetőség bejutni a bétára?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm..... Állítólag holnap délután 2-től már lehet tolni Valorantot bétázóknak... \o/
-
lofagi
addikt
Szintén RRK-től: Weapon Guide
-
oriic
HÁZIGAZDA
Karakter videók:
How To Play SOVA Guide (VALORANT Abilities)
How To Play BRIMSTONE Guide (VALORANT Abilities)
How To Play CYPHER Guide (VALORANT Abilities)
How To Play JETT Guide (VALORANT Abilities)
How To Play OMEN Guide (VALORANT Abilities)
How To Play PHOENIX Guide (VALORANT Abilities)
-
Kanczy
veterán
Nyilván pont tegnap aludtam be kilenckor, nehogy esélyem legyen bejutni
-
wjbhbdux
veterán
Ránézésre elég trash a játék, avagy LIDL CS ahogy a twitch chatben írják.
CS játékosoknak túl sok a skillentúli sallang benne, OW/CoD játékosoknak túl nehéz lesz a lövés, nincs R6 kempelés. Tippre inkább a most már lefelé ívelő Fortniteból kiégő öcskösök lesznek a fő játékos bázis, ami lehet jó nagy is. + Kína ha tudnak valamit kezdeni a Crossfire ellen.
Pro szinten meg egy olyan effekt jöhet mint régen a CS1.6 vs. CoD2-4 időkben, hogy aki nem volt elég jó CS-ben az inkább átment codozni mert ott tudott érvényesülni jobban.
oriic: én dobnám ebayre 250ért

-
lofagi
addikt
Nah próba!
Hátha szerencsém lesz. Nektek is sokat kívánok! :] -
oriic
HÁZIGAZDA
Ismerős ajánlotta, ő mondta hogy Legend of Runaterra bétára is nagyobb esély volt bekerülni, ha több streamet néztél.

COD-nál én is ezt szoktam csinálni (Persze tudom más rendszer kicsit), előbb is szoktam kapni a dropokat. (De hiszek neked nyilván, bár ezzel veszteni nem fogok az biztos semmit, szóval próba szerencse.
) -
wjbhbdux
veterán
csak 25k bejutó lesz régiónként [link] úgyhogy kb esélytelen, millió feletti néző és bot lehet bőven ha ráeresztik ezt a sok streamert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szeszkazán
senior tag
Új gameplay leak a gyakorló mapról.
Azért az a in-game sense állítás elég baba a végén. -
oriic
HÁZIGAZDA
Francia streamer beszámolója aki kipróbálta játékot és benne van bétában is:
And I'm telling you, if you've never played CS before Valorant and you're coming from Overwatch or whatever, GOOD LUCK. Expect:
1- Losing 90% of your 1v1 against players who come from cs.
2- Dying often because OW taught you to be too aggressive.
3- Dying stupidly while you cast a spell thinking you have time except that in this game the spells take 1000 years to cast and the weapons are extremely lethal.
4- From time to time making a galaxy brain play with your spells used perfectly and clutch.
If you have zero experience on CS, you will be shit.

-
lofagi
addikt
Ránéztem egy-két twitchre most már mennek ugye a Valorant féle közvetítések, többnyire csak dumálnak azokról, amiket eddig mutattak be. Viszont az egyik csávó már 3-át említett,hogy akkor kell nézni és 7-én kapod meg a cuccost. Bár gondolom,hogy a hivatalos oldal csak nem tévedhet. xD
-
lofagi
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra. Most karantén ideje alatt pedig kimondottan kellemes lenne. xD
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ma estétől lehet elvileg esélyt szerezni a zárt bétára. Twitch klienssel legyen összekötve Riot Games fiók.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valorant: Phoenix Gameplay Reveal
Érdekes karakter.
-
ribizly
veterán
Kíváncsi leszek. Itt az ideje, hogy legyen valós konkurenciája a CSGO-nak, mert nagyon lassan mennek ott a valós fejlesztések a ládikókat leszámítva.
-
Altair77
tag
Na ez fain.
Elég várós a game...végre 128 tickes szerverek és valószínűleg minimális számú csaló. -
lofagi
addikt
Létrehoztam egy Facebook csoportot is. Ér osztani! :]
Discord folyamatban.

-
lofagi
addikt
Néhány videó a jelenlegi helyzetről:
A hivatalos oldal. Itt fel lehet iratkozni a legújabb hírekre.
-
lofagi
addikt
Valorant lesz a Riot játékfejlesztő csapatnak a legújabb FPS játéka, ami ötvözi majd a Counter-Strike-ot némi RPG elemekkel. Kíváncsian várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Ryzen 5 5600 / RX 6600 / 32GB RAM PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ASUS PRIME H770-PLUS
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, mindegy melyik streamert nézem, ha jól értelmeztem.
de ő is modnta, hogy majd akkor lesz drop, ha US-ben felébrednek a népek. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez jó. 
Elég várós a game...végre 128 tickes szerverek és valószínűleg minimális számú csaló.