Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Azért vannak itt páran akik a béta óta játszanak. Ők tudják milyen volt a netkód (kb tökéletes, ilyet még egy játékban sem tapasztaltam az elmúlt 10 évben). Ahhoz képest ami ma megy itt (legalábbis az EU szerver(ek)en) hatalmas visszalépés. Én is ezért hagytam abba a játékot. Az amiért eszméletlenül ráfüggtem a játékra, nincs többé.
-
htc07
addikt
Ezzel a hitbox témával kezdhetnének már valamit
ez a túltolt hiszti? vagy ki írta, hogy "az összes többi mostani lövöldében tűpontos a hitbox 100%-ban"? Nyilván én siklottam át rajta.Nem azt mondtam én sem, hogy folyamatosan és mindig ez van, de én többször érzem úgy hogy nem klappol, mint kellene (minden második meccsen van egy ilyen kör azért legalább). Csak ennél volt annyi lélekjelenlétem, hogy elmentsem.
És nem a gépemmel van a gond, és nem is wifin játszok, meg egyéb "user a hülye" troubleshooting kérdések nem annyira relevánsak esetemben.
Na mindegy elengedtem, csak megosztottam érdekességként.
-
Nyílvánvaló, hogy a hitreggel baj van, ezt már elismerték a fejlesztők is és jött rá update is ha jól tudom kettő is ami után szvsz rosszabb lett, már vagy 2 hete nem játszom vele mert idegesít amikor 2 méterről hátulról rálövök egy fél tárat majd én halok meg és kiírja, hogy 1 hit
( nem vagyok balfasz iron, plat rankban vok jelenleg is ) -
goccer
aktív tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Van gond, én se azt írtam hogy nincs, pl a fenti képeken valami tényleg nem stimmel, vagy a hitbox, vagy az animáció, vagy damage info. De ilyen azért ha 10 maponként előfordul egyszer, míg Csben majd 10 év alatt nem sikerült a plantoló meg a létramászó hitboxot megcsinálni.
Szóval nem kicsit túl van tolva szerintem a hiszti, nem azért lövök kettőt egy mapon mert nekem semmit nem ad be a hitbox, míg másoknak mindent, hanem mert épp szar napom volt vagy hasonló. Persze az is lehet hogy az összes többi mostani lövöldében tűpontos a hitbox 100%-ban csak pont a két említett játékban nem, akkor én kérek elnézést. Mondjuk belegondolva talán az UT2004 volt az utolsó játék amivel játszottam és nem ment a hiszti a hitbox miatt. Cserébe olyan netcode volt hogy 40es ping felett játszhatatlan volt kompetitiv szinten.
-
htc07
addikt
ja, abba bele se gondoltam, lehet hogy ability volt fél perccel előtte a másik lerakón, annyira nem ragadt meg, csak amikor láttam nevettem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg, hogy a fején a célkereszt, feje loccsan, és testre adja be a hitet, szerintem nem user error.
Lehet a csgo sem jobb, de akkor azt fogjuk arra, hogy azt megszoktam 2000 óra alatt, hogy hogy működik, és fel sem tűnik, de itt nagyon.
-
goccer
aktív tag
Nem azt mondom hogy hibátlan a hitreg/hitbox, de semmivel nem rosszabb mint egy cs:gonak szerintem. Ezeknek a panaszkodásoknak a nagy része meg szimpla user error. Azért mert ott a fején a célkereszt de spray-elsz akkor ne csodálkozz, hogy nem adja be
Ilyeneket meg ne költsünk már, hogy 156-os hit classic-kal.. nyilván abilityvel is sebezted úgy jött ki a 156 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
birno
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
En nagyon noob kategoria vagyok, de korabbi CS tapasztalatok alapjan en is azt gondoltam, hogy sokszor csak nem adja be, de most neztem jo par meccset az eddigi Ignition series-bol es ott erdekes mod nekik nagyon adja, olyanokat lottek folyton, hogy csak lestem, kb. mint CS tournamenteken is es nem is volt semmi siras hitregre.
Ez elgondolkoztatott, hogy vagy nincs ilyen gond, szimplan csak szokni kell vagy azert van ez mert ok tok kulon szeron jatszanak, ahol tenyleg csak az O meccsuk megy es semmi mas.
Patch notesokba nem lattam ilyen jellegu javitasokat, forumokon/redditen meg mindig mindenki sir mindenert minden jateknal, szoval az meg nem tul mervado. -
IreN!CuS
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ma 4 meccsből:
2 red army no voice
3-nál volt leave
1 ment le rendesen10 meccsből 2 volt értékelhető így shift del sajnos

-
-
IreN!CuS
őstag
Azért sikerült egy rakás hígfossá varázsolni a játékot, örülök neki

Fal mögött vagyok azért megkapom még a fejest - csak nem hit box lagg a 128 tick ellenére 32es ping, ejj ejj
Feje lóg ki de tényleg pár pixel rálövők 3 bodyhit 118 - ejj ejj. 4 az az NÉGY egymást követő Ascent igazán jó, tényleg változatos - 6 meccs abból 3nál volt kilépő / 2 bylat társaság és 1 ment le érdemben - jó arány ejj ejj 
Pedig a béta még egész rendben volt...
-
savior
őstag
Van eleg jatekos, erdemes kiprobalni?
-
csurenzoo
aktív tag
Ascenten ha lecsukjuk A lerakón a kaput, akkor a kapcsolón keresztül lehet látni az ellenfelet. Ez új bug vagy csak nekem új
? -
Kanczy
veterán
1.04 patch notes (Raze és Brim nerf, Viper buff, Classic change)
Új skinek (Oni): Phantom, Guardian, Bucky, melee
Új skinek (Sakura): Ares, Classic, Sheriff, Stinger, Vandal -
goccer
aktív tag
-
SkiDev
őstag
Ne félj, már 4/3-an így csináljuk csapatban. Only Spectre. Nincs a pénzzel probléma, hogy elfogy, aki tud lőni, bármikor tudok venni neki fegyvert, úgyis főleg supportolok (itt is). Többször próbáltam, akár túrom, és kb. a lábát lövöm (hogy fejre hordjon), akár pötyögtetek fejre, mindig 100/95 hamarabb ellő, mint én őt. Valaki Bind teleporttól az ablakban lévőt fejen küldi egy Odinnal, én testközelből is előbb meghalok Odinnal, aztán mutat a játék egy fityiszt a 143-149 DMG-vel.

-
htc07
addikt
nagyon érdekesek ezek a hitboxok egyébként, tegnap játszottam egyet. első félidőben 1, azaz egy darab embert öltem. Másodikban aztán tizen valahányat (2-3at körönként). nem igazán tudtam mire vélni, mert nem vagyok a rusholós fajta, nagyrészt 1v1 szituk voltak ezek.
De az is nagy fav amikor egy helyben gugolva túr, fejbe kapom loccsan, és 0 hit.
-
SkiDev
őstag
Még egyelőre 3 haverral tolom, de előfordul ritkán eltűnik a HUD egy meccsre valamelyikünknél vagy indokolatlanul bezuhan az fps egy i7-3770 + 1050 Ti + 8GB kombóval unokatesómnak. Nekem például az okoz gondot, hogy néha nem joinol, 5 mp-em van valamikor karaktert választani vagy már majdnem indul a kör, mire nekem is betölt (i5-2500 + GTX 950 + 12 GB RAM (1Gbit net) ~ lowon).
Van uncsimnak a 128 tickes csodáról is videója, ahogy az enemy már kiment Bind-on a lámpás házból, de ő még be tudja szedni, mert valamiért visszarántotta minimálisan a játék, ahogy el kezdte szedni.
Szóval, minden nyűgje ellenére szerintem úgy végzi, mint a LoL. Jó-jó, szerethető, de 10 éve béta.Igaz, engem nem is ezek, hanem az tud felk*, mikor valaki egy kis pisztollyal hamarabb lő belém 4 golyót, mint én a Spectrével 3-at. Nagyon szór a fegyver, Vandalt, Phantomot nem is veszek, mert nekem nincsenek ilyen luckos fejeseim. Általában fölé lövi mindig. Vagy... észre sem veszem, de ő már egy fejes golyóval a földre is küldött.
-
goccer
aktív tag
Érti valaki, hogy mi alapján adja a heti küldiket? Emlékeim szerint 4-e környékén csináltam meg a legutóbbit, azóta volt két kedd és nem kaptam újat. Bár ma még nem néztem, mert melózok.
Csurenzoo: nálam nem tűnt fel, hogy rosszabb lenne, nem esik be 144 alá.
-
csurenzoo
aktív tag
Valaki tapasztalt az új patch óta fps visszaesést vagy csak a frissen felrakott Windows 10 2004-es verziója miatt muzsikál gyengébben ?
-
-
lofagi
addikt
Én szeretem a skineket egy játékban, szoktam is venni, de ez szerintem már nagyon sok és sokk is. Jól néz ki, szépen ki is van dolgozva, de nem, ez nekem már nem fér bele a competitív fps játékok világába.
-
oriic
HÁZIGAZDA
100 dolláros skin csomag.
(Később lesz egy még drágább pakk) -
szebe
addikt
Tudom hogy vannak fontosabb dolgok is, amivel foglalkozni kell (pl hitbox), de csak nekem hiányzik már egy normális spectate mód?
Indulnak be szépen a különféle ligák, de egyszerűen élvezhetetlenek a közvetítések. -
Vanir
veterán
Összelőttem még egy adagot, talán bétás frag is van benne emlékezeteim szerint (sajnos/szerencsére nem sok idő jutott erre az elmúlt hetekben).
-
lofagi
addikt
Elkezdtem nézni ezt a videót, de a felénél kikapcsoltam, mert ahelyett, hogy szórakoztatna, inkább csak felidegesített,hogy ekkora szerencse faktor van a játékban...
Némelyik lövésnek köze nincs ahhoz,hogy egyáltalán a cél közelében legyen a lövés. Amúgy nem lenne ez akkora baj, ha ez tényleg ritkaság lenni, de én úgy érzem,hogy baromira nem az.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Silver 1 lett.
Well... rosszabbra számítottam. 
-
lofagi
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pedig ebben a játékban pont,hogy nagyobb előnye van annak akinek magasabb pingje van. Erről már nem 1 videó készült. Mert ott a még nagyobb előnye van a peakereknek.
Nekem amúgy a legrosszabb akkor van amikor tele van a játék 100+-os játékosokkal attól kész vagyok. Nem értem,hogy miért nincs erre is egy limit, 100 alatt és felett, játszanak együtt azok a játékosok és akkor máris nagyobb az esélyegyenlőség. -
jonnyjoker01
veterán
Sajnos a szerver tickrate-en kívül nagyon sok minden befolyásolja két kliens közötti eltérést. Sosem lesz ez tökéletes online játékokban (hát addig, amíg fel nem találják a fénysebességnél gyorsabb internetet, de valószínűleg akkor sem lesz tökéletes
). Pingen rengeteg minden múlik és ebben a játékban minél alacsonyabb, annál jobb játékélményben lesz részed. Volt pár meccs amiben 20-30 körüli pingem volt, meg volt olyan is amiben 70-80. Ég és föld a kettő közt a különbség.Hitbox hibákat meg azóta nem sikerült javítaniuk teljesen, amióta megváltoztatták bétában pár mozgással (megállási-gyorsulási sebesség) kapcsolatos értékeket. Remélem azért sikerül valamikor, mert emiatt nem játszok már jó ideje (pont azt imádtam még a béta elején, hogy nagyon precíz és pontos volt a játék, netkód fantasztikus volt).
-
SkiDev
őstag
"és előbb kapom a fejet, mint hogy lőni tudjak" ~ Igen, minden meccsen tapasztalom ezt. Még nem is látom, már halott vagyok. Csapattársakkal arra gyanakodunk, hogy a 128 tick csak rá van fogva, valójában meg kevesebb.

Tegnap este volt a legszebb unlucky, amikor a Spectrevel mentem befelé a teleportos pályán B-re és csak a feje látszott ki. Belement egy golyó és kőkemény 13 (!!)-at ért. Természetesen ő rám nézett és már a kövi pillanatban a csapattárs játékát követhettem.

-
lofagi
addikt
Mivel ahogy írod, illetve írja más is és én is így gondolom a lucky factor és a random number generátor tuti,hogy benne van a játékban, így sosem lesz igazán belőve rendesen a skill szerintem. Azért nem értem ezt, mert esportot akarnak építeni egy luck factorra?
Persze én már öreg vagyok ezekhez a reflex játékokhoz ez is tény, de azért igazán lehetne egy kicsit kevesebb a luck a játékban. -
Kanczy
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
+1, abszolút érezhető, és rettentően zavaró. Engem két dolog borít ki IGAZÁN a Valorantban: a peeker's advantage egyértelmű megnyilvánulásai (nézek egy anglet, besétál valaki, és előbb kapom a fejet, mint hogy lőni tudjak), illetve amikor hitreg azt gondolja, hogy a spray controllos 10 golyó, amit a mellkasába teszek valakinek, két találatot ér. Ez utóbbi pedig meccsenként változik: általában a harmadik körre tudom, hogy 25+ killes meccs lesz, vagy 10 alatti.
A matchmakingre reagálva meg persze igazatok van, full random jelenleg a dolog, és nagy a szórás, de hogy ennyire? Mintha nem is egy ligában játszanánk.
-
Busterftw
nagyúr
-
lofagi
addikt
Amúgy jelenleg ez a legnagyobb bajom a játékkal.
Bár a hitreg mindig is probléma lesz egy játékban, de vicces, hogy ma is nem 1 olyan köröm volt, hogy a csávó nem is engem célzott, de bekaptam a fejest. Illetve ez a pillanatra feltűnt és már kaptam is a fejest. Run and Gun egy ló*asz ebben a játékban.
-
lofagi
addikt
Ez úgy van,hogy akik játszottak eddig azoknak már rég el van mentve a skill szintjük. Olyanokkal dobál be akik jobbak vagy rosszabbak nálad. Így behatárolja be a te skilledet. Egyfajta átlagszámítással. Legalábbis én így gondolom.
Az első köröm ma olyanokkal volt akik már goldban vannak, mondjuk betaban is ott kötöttem ki. A végén végeztem. Második körben meg érezhetően gyengébb játékosokkal dobott össze a játék. Így egyelőre 2 winnel zártam, bár bőven nem nyújtok olyan teljesítményt, mint a betában érzésem szerint. -
Kanczy
veterán
Első comp meccsemen utolsó előtti vagyok kicsit átlag alatti lövéssel, most meg ez... nem értem, hogy működik
-
Kanczy
veterán
Lehet, hogy elkezdem, de a folyamatos hitreg problémáktól teljesen elmegy a kedvem a játéktól.
-
oriic
HÁZIGAZDA
We know nobody's been asking for it, but ranked is finally coming in the next 24 hours. We're staggering our rollout per region and at off-peak times to monitor stability.
KR, OCE & APAC — 1:00PM PT 6/24
NA/BR/LATAM — 2:00PM PT 6/24
EU, RU, TR & CIS regions — 8:00PM PT 6/24 -
jonnyjoker01
veterán
Egyébként van rá trükk, hogy működjön, de nem mindeninek működik (nekem sem), viszont a videó készítője és egy másik user is írta, hogy ez az egy módszer még működik. Egy próbát talán megér ha érdekel a játék.
-
Lobeu
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem értem, hogy tudják ezt meglépni. A másik játékukban pedig vígan szuperál az UW felbontás, sőt, 1 hangyányi előnyt is ad.
-
jonnyjoker01
veterán
Én azért gondolom, hogy ez hihetetlen, mert teljes kontrolluk van a FOV felett, ha annyira zavarná őket a kompetitív integritás, akkor nyugodtan force-olhatják ugyanazt az FOV-t ultrawide monitorosoknak is
Ezzel ugyanannyit (sőt, kevesebbet függőlegesen) látnánk mint a 16:9-esek. -
lofagi
addikt
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Igen, ott írom,hogy mit. :] (#719)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Nope.
-
ChrystianHUN
csendes tag
Megy mar a ranked? Süssük haza a melóból?
-
Busterftw
nagyúr
Elvileg nem lesz behozva, a devek szerint tul sok elonye van, fairsegbol ezert 16:9 a tamogatott.
Sokan hurrognak, hogy akkor ennyi erovel legyen legyen 60fps cap, de szerintem az mar tul durva, aki kicsit is komolyabban akar FPS-el jatszani, annak nem gond egy olcsobb 144fps monitor sem.
-
Lobeu
csendes tag
Srácok!
Hogyhogy nem támogatja a Valorant az ultrawide monitorokat? Nem is várható változás ezen a téren?
-
lofagi
addikt
Added a setting that to allow players to permanently mute text from enemy players
Komolyan ennek örülök a legjobban!
Nagyon idegesítő volt egyesével nyomogatni a mute text-et. -
lofagi
addikt
Itt egy videó,hogy milyen változások jönnek, elég komolyak! Igaz, egyelőre csak Japán, de gondolom,hogy majd lesz angol is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Busterftw
nagyúr
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Ezt amugy a matchmaking ideje is igazolja.
Amikor egyedul vagy ketten haverral megyek, akkor kb 5-10 masodperc alatt talal meccset, de amikor 4-5-et vagyunk partyban akkor eltart neha masfel percig is.Eddig katasztrova volt a 4-5 fos meccs, mert mi nem allando csapatbol raktuk ossze, viszont 4-bol 4 alkalommal allando csapatot kaptunk, aminek jo kis 2-13 lett a vege

-
lofagi
addikt
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Valahol mintha már olvastam volna, hogy van arról szó,hogy solo az soloban fog menni és a premadek premadek ellen, de már elő nem keresem,hogy ezt hol olvastam.
Nekem konkrétan ez az egyik legnagyobb bajom jelenleg a játékkal. Nagyon jól megfigyelhető egyébként, főleg az unratedben. Volt, hogy bekerültem egy nálam sokkal jobb csapatba, konkrétan alig tudtam lelőni az ellent, bocsánatot is kértem tőlük,hogy ott vagyok és nem segítek nekik sokat. Szerencsére épp egy normális banda volt és ahelyett,hogy leoltottak volna, inkább biztattak. Ritka ez is.
De nem egyszer kerül be az ember soloként 4es premadebe és általában a kommunikációból is ki van olyankor hagyva. :\
-
ChrystianHUN
csendes tag
válasz
pRoject22
üzenetére
A riot tartja ebben a legjobban magát? Szerintem pont a lolban van a legtöbb booster. Ha az anticheatrol beszélsz azzal már igen egyet értek.
Engem inkább az érdekelne ha soloban inditok majd egy játékot akkor mekkora az esélye hogy 3-5fos premadet kapok ellenem ha a csapatom többi tagja is solo nagyon max duo. -
Az 5 fős baráti társaság tud együtt unratedezni, pont erre a célra van, minden mókolás meg sunyiskodás véleményem szerint nem elfogadható, és ha a piacon lévő kompetitív játékokat nézzük akkor a Riot tartja ebben a legjobban magát, biztos sokan mókolnak majd ezzel, áldja meg őket a meleg cipó

-
lofagi
addikt
válasz
pRoject22
üzenetére
Nézzük az úgymond elfogadható érvet erre. Van egy 5 fős baráti társaság, ahol 4en jó játékosok, de az 5. nem annyira. Viszont mégis együtt szeretnétek játszani, akkor erre csak ez a megoldás lesz.
S aztán persze ott van amit mond ChrystianHUN, hogy van aki fizet ezért. Bár őszintén nem tudom,hogy mi értelme, de biztos, hogy van aki erre áldozna pénzt és biztos,hogy vannak olyanok is, akik ebből szeretnének pénzt csinálni maguknak. -
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Azért mi találkoztunk már csalóval, volt match terminated is, de mivel ugye a ban hardveres igy nem tud vissza jönni a faszfej

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( nem vagyok balfasz iron, plat rankban vok jelenleg is )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez így nagyon fura, egy élőlényt fogdosol meg dugsz bele tárakat? 

Ezzel ugyanannyit (sőt, kevesebbet függőlegesen) látnánk mint a 16:9-esek.