- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Pedig ezt kellene valahogy beszüntetni, sokkal jobb meccsek lennének
-
-
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Boostolni nagyon nem lehet mert 2 rankon belül kell lenni ahhoz ,hogy együtt tudjatok menni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Béta első napja óta játszom, talán 1db alkalommal találkoztam csalóval, de az sem volt biztos. Engem ahogy te is írtad a kilépkedő egyének zavarnak. Ezért kellene az a rohadt surrender gomb is végre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Mindig elfelejtem Zieglert is csekkolni ilyen témában.
Remélem, hogy tényleg megkapjuk és nem késik majd. -
ChrystianHUN
csendes tag
https://esport1.hu/news/2020/06/16/valorant-riot-games-hamarosan-visszater-a-rated-a-ranked-mod-heldeus
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lofagi
addikt
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Pedig egyelőre semmilyen infó nincs róla, csak találgatásokból szűrik le,hogy a héten fog jönni. Ha jön a héten patch, akkor jön a ranked is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Ez mennyire fix, hogy jövő héten jön?
-
ChrystianHUN
csendes tag
Lehet tudni jovo heten melyik nap elesedik a ranked?
-
DonMedve
addikt
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Szerintem csak idő kérdése, szinte biztos vagyok bent, hogy lesz. De igaz, hogy alapból bent lehetne.
-
ChrystianHUN
csendes tag
Én meglehetősen hianyolok statisztikákat a játékon belül. Fegyverekre az accra, mapokra stb. Jó lenne látni fegyverekkel produkalt pontosságot a kda-t stb.
-
Nálam is ez van, bétában volt 43 killem is, itt meg van amikor 5-6 killben vagyok, 2 méterről tisztán belövök az emberbe fél tárat és a végén halok majd jön az infó ,hogy 0 demage

Nem tudom ez miért van de én is kezdek kiégni ebből, ha nem javul akkor delete game lesz és játszok mással
-
Busterftw
nagyúr
Elvileg a hitbox syncet javították, előtte volt ilyen hogy nem regisztrált egy csomó lövést.
Én pl nem szeretek guggolni lövés közben, mert sokszor előfordul hogy fejmagasságban tartva a crosshairt guggolva folyamatosan testre/lábra érkeznek a lövések.
Ez ugyanúgy igaz amikor engem lőnek, a damage report egyszerre megmondja.
A változó teljesítmény szerintem most azért van, mert sokkal több player szabadult be.
Most mi is csak olyan meccseket kapunk ahol 13:4 a vége vagy fordítva.
Ez van, a ranked majd helyre rakja a dolgokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Nálam pl pihen pár napot, kicsit sokat játszottam vele mostanában.
-
Kanczy
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz.
Én pl. észrevettem, hogy 4-5 napja sokkal rosszabbul játszom (25k átlag helyett 15, sokkal több párbajt veszítek, stb.), és nem értettem, hogy ez mitől van. Az viszont feltűnt, hogy újonnan nagyon sokszor (konzisztensen) van az, hogy pár méterről, guggolva beleeresztek 8-10 golyót valakibe Vandallal vagy Phantommal, és csak 2-3 talál.
Másrészt abszolút meccsfüggő, hogy mit ad be a játék. Van, amikor folyamatosan one tappelni tudok, és van, amikor nem tudok lelőni senkit, hiába csinálom ugyanúgy. Ilyenkor rendkívül frusztráló, mert sokszor tudom, hogy meg kéne halnia valakinek, illetve ezek azok a meccsek, amikor engem mindenki előbb lát meg / one tapel.
Úgy látszik, pontosan ezt vették észre mások is. Nálatok ilyesmi van?
Ugyanitt, még mindig nem kaptam meg a 2. free agentet, közben a legtöbb barátom nemhogy azokat, de még ingyen agentet is kapott...
-
Busterftw
nagyúr
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Amíg nincs új patch/változás nincs nagyon miről beszélni.
-
ChrystianHUN
csendes tag
Ennyire benne van mindenki a gameban hogy ilyen kihalt a topik?
-
Sziasztok!
Eléggé megtetszett ez a game és jól is megy szerencsére
Ketten szoktunk játszani haverommal, de szívesen csatlakoznánk másokhoz. Full teambe azért jobb lenne tolni. -
lofagi
addikt
Oké, nem tudom,hogy miért, de most beléptem és 2 extra hőst ki tudtam lockolni. Szóval, így már csak egyet kell kigrindelnem. Legalábbis most úgy néz ki. Érdekes. Remélem nem valami bug és majd visszaveszik.
-
Dendytv
senior tag
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Egyenlőre még nem tudni ! Én is így halottam !
-
Dendytv
senior tag
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Az már majd csak ranked-ben lessz szvsz mig sima mecsseket tolunk addig ez fog menni
-
Busterftw
nagyúr
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Jo, de az a nyitott mid sem annyira nyitott.
Inkabb az zavar, hogy szogletes labirintus az egesz palya kis mozgasterrel.
Mindenki lehet akarhol, ami ugyan izgalmas, de sosem haltam ennyiszer meg random x iranybol.
1 helyen kb 3 iranybol tudnak minimum lekaszalni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Csodalatos, foleg a sniperekkel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ascent is now reverted to an original value, alike to the rest of the maps, instead of having higher chance to be played"
Végre nem csak az új pályát kapjuk nonstop.

-
lofagi
addikt
Nagyon látszik a játékosokon,hogy épp mikor játszol, esténként mintha kulturáltabban lennének, mint napközben, de persze ez is nagyon változó. Mióta tudom,hogy lehet muteolni a textet is, így aztán már hidegen hagynak, ha valaki elkezdi a hülyeségét akkor azt muteolom is.
-
jansky1
senior tag
Jobb volt a beta. Itt sokkal több a kretén. Nyilván több is a játékos, de azért na.
-
htc07
addikt
a reportolás ér valamit?
valami 8 éves hülyegyerek végig tk-zott meg üvöltött egy egész meccset az előbb, mondhatom élmény volt.
ráadásul ketten voltak. 
-
ChrystianHUN
csendes tag
Gamer.hu: Már tudjuk, ki lehet a Valorant legújabb ügynöke! - metabro.hu.
https://metabro.hu/hu/2020/06/06/mar-tudjuk-ki-lehet-a-valorant-legujabb-ugynoke/
Érdekes lesz
-
Dendytv
senior tag
Ranked-ezni lehet már benne ? vagy arra még várni kell ?
-
Dendytv
senior tag
Omen elég OP !
-
lofagi
addikt
Amúgy ez olyan dolog, hogy ha elkezdené lejátszani a killt, addig még bőven elmozoghat az ellenfél. A másik pedig,hogy amíg lehet beszélni halál után, addig úgy is adod az információt. Szerintem azt kellene kikapcsolni. Meghaltál addig nincs szövegelés a játékban, bár a discord/ts ugyanúgy ott van. Full fekete képernyőt meg senki nem akar nézegetni, de gondolom komolyabb meccseken ez megy.
-
SkiDev
őstag
Igen, szerintem is jobb lenne ott 10 és 15 percre átállni.
Busterftw: Én nem támogatom.
Örülünk neki, hogy itt végre nem hajigál befelé meccsekbe, ami már úgyis lose. Inkább egy surrender gomb kell bele, illetve egy killcam hiányzik nagyon. A feladással lolban is van gond, hogy totál lose meccseket sem akarják feladni. Igaz, van hogy én is hamarabb feladom, mint kéne. -
Kanczy
veterán
LoL-ban pl. 15 perctől lehet elindítani, akkor még 5-0 kell legyen az igen-nem válaszok száma, 20 perctől már elég a 4-1. Egy sikertelen szavazás után két perces szünet van, hogy ne lehessen spamelni, sikeres szavazás esetén pedig vége a meccsnek. Szerintem elég jó rendszer
-
lofagi
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Szeretnél becsatlakozni egy olyan mérkőzésbe ahol 7-0 az ellenfél javára? Mert én pl nem.
Amúgy a Surrender ha beteszik biztos úgy lesz,hogy X kör eltelte után lehet csak kérni, majd mindenki dob rá egy igent vagy nem-et. Aztán a többség nyer. Érdekes lehet pl, ha 4en maradtok és abból 2 igen, 2 nem-el szavaz.
Nem tudom,hogy ki tenne ilyet, de biztos lesz.
Aztán megint várni kell majd pár kört mire újra fel lehet tenni a kérdést. -
Busterftw
nagyúr
Szerintem a Surrender opció fixen ott lesz, szóval a csapat bármilyen indokkal feladhatja a meccset ha másikat akár indítani.
Mondjuk érdekes hogy fog ez működni, ki fog dönteni amikor 4 random playerrel vagy együtt? Mert én pl ha sokkal jobb a másik csapat (tehát tudom hogy bukó a dolog) akkor mindig arra megyek hogy a scoreboard elejére kerüljek, mert vesztes meccs ellenére a rangom nem csökken ha jól teljesítesz.
Gondolom lesz voting system.Az sem lenne rossz, ha az afk vagy kilépő player helyett csatlakozhatna más. Néha tényleg csak azon múlik a meccs, hogy 4v5 lesz, mert amúgy az erőviszonyok jók.
-
birno
addikt
Nem vagom ezt a Surrender-t mas jatekbol, az ilyeneket is megoldja?
https://www.reddit.com/r/VALORANT/comments/gx15s0/teammate_moving_his_mouse_every_round_to_avoid/ -
ChrystianHUN
csendes tag
Viszont a BP jutalmak megadasat vissza menolegesen nem kapkodjak el. A suport is azt irta hogy nem is tudjak mikorra fogjak megoldani
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Hja bugos még. Radiante-t meg a shoti skint kaptam meg, meg a sajtos lógó izét, pedig Level 15-ön vagyok

-
ChrystianHUN
csendes tag
Eddig jo a BP. Egy jutalmat sem kaptam meg meg

-
htc07
addikt
Jó ez a játék, kipróbáltam ezt a spike rush-t. Mire betöltött, a negyedik kör volt, és kaptam 10 perc matchmaking ban-t utána.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jansky1
senior tag
Meló után toltam volna, erre kétféle error code-dal kidobál. Újratelepítettem a játékos is mérgemben, hátha nem jó neki, hogy a betát updateltem. Továbbra is error. Ekkor vettem csak észre a maintenance kiírást

-
Skilly
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ja persze, nem akadok ki ezen és nem leszek idegbeteg.
Bár a haverok már javába tolják és engem is várnak... Én is tudok mást találni, de most ezt szerettem volna.
-
Skilly
aktív tag
Nagyszerű, elindult a várólista. Nem hiszem el, hogy nem tudtak erre előre felkészülni. Régen ugyan ez volt a LoL, tanulhattak volna.
-
DonMedve
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ne is mond! Én is egész nap arra vártam, hogy hazaérjek és tolhassam, erre tessék! Nem baj, végül is várható volt, majd beindul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Chrystian
csendes újonc
Sziasztok!
Eddig 2 meccs mindkettobol kidobott. Szimplán vissza a menube. Talalkozott valaki hasonloval? -
Hitreg csak szerintem lett rosszabb? plusz már 4. meccsből dob ki minket
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg, ha 4 összeszokott játékosról beszélünk.
Így nem sok értelme van a szankcionálásnak (mondjuk a rankednek sem)
Remélem, hogy tényleg megkapjuk és nem késik majd.