- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
-
Weeman1
veterán
Szép jó reggelt.
A VV5 szereplői lemásolják az elődöket
VV5 Annamari a negyedik kiválasztás kiszemeltje
DJ WOKKY
Nagyon extra dolog nem történt.
Peti,Attila rosszalkodnak,közben Peti nyalja a kacsát.
Kinga kevesebbet káromkodik,stb. -
DJ WOKKY
addikt
Vót valami érdemleges, mert úgy bealudtam, hogy csak na
Most meg a tetőteret csináljuk, van program mára is bakker, szóval ma még vissza se tudom nézni...... tudom, tudom: Viszlát!
-
bok92
addikt
Ribizli Gizi...
/ a Vera már csak tudja...
-
kpal
nagyúr
ez a Péter pucéron alszik
nem gondolja elég gusztustalan ..
-
bok92
addikt
Péterke milyen őszinte volt a végén..
-
-
RI/OS
addikt
válasz
Regirck #5986 üzenetére
Jah, ha megnézed a két gecit, petit meg attilát, azért két teljesen külön világ. Attila ügyenesen lavirozik, a köcsögségei ellenére sokkal kedvelhetöbb karakter, meg korrektebb. Peti meg szó nélkül hátbabasz bárkit. Elsö párbaján megy a levesbe.
Attilának viszont sztem elég nagy esélye lehet megnyerne. Ott inkább a csabis ellenszavazatokkal lehet majd gond egy párbajnál -
Regirck
senior tag
Egyre unszinpatikusabb a Zsírmalac. Úgy beszél mintha bármit eltudna intézni. Eddig egy nagyobb taktikája se jött be de a végén kihuzta magát, hogy ez így jó, így volt tervben is!
Bent lennék kizárnának úgy megvertem volna már, bár ő se játszotta volna végig akkor, sokáig kereste volna utána az élet értelmét.Annamari még mindig úgy néz ki mint a hippós üvegen a halálfej!
-
darál0w
Jómunkásember
Peti megmondta a frankot...nem is leplezi, hogy mit is csinál pontosan...
-
UFO1
senior tag
A tuja (vagy a halál) beszélt ma vagy már bent sincs.
Hiányzik a predi b.zmeg f.szom g.ci -je mi van elhagyta a szótár (káromkodási értelmező ksz.) füzetét. -
mdraco
őstag
Kár hogy nem lehet csapatot kiszavazni, mehetne ki predátor, fecó, tuja, halál és vera egyszerre ki
-
Motion_Blur
félisten
Seherezádé egyre szimpatikusabb
-
Regirck
senior tag
Az új ajtókat ne hagyd ki amit miatta kell majd beszerezni.
Imádom az olyan fenyegetőzéseket, hogy megkapod a jelem meg aki rám teszi azok közül viszek ki. Ezt mondani se kellene. Ez olyan gyerekes mintha az mondanák, hogy az én anyukám finomabbat főz mint a tiéd és ráadásul apukám erősebb is mint a tiedé.
-
UFO1
senior tag
A kacsához a riportban lassan nagylátószögű objektív kell hogy beleférjen a puffadt feje.
Attika belehuzott baz. -
C4mp3r
addikt
Jedlik János
Rubin? Rubint
-
Motion_Blur
félisten
Rubin kocka... istenem...
-
darál0w
Jómunkásember
rubinkocka
-
Regirck
senior tag
Sokkal gázabb szerintem amit MAttilda és Zsírmalac művel mintsem a Nagycsaládos vagy a fegyenc!
Gyanítom, hogy ezt a szériát egy ˝jófiú˝ fogja megnyerni, mint Csaba... Az Attiláékat szívesen nézem de azt már nem ha meg is nyernék a játékot. Inkább egy normálisabb. (Csaba, Fecó, Gergő,) De ezt csak én gondolom így?
-
mdraco
őstag
válasz
Motion_Blur #5964 üzenetére
Még ne, jól szórakozom rajtuk
-
Motion_Blur
félisten
Ez az irodalom tanár úgy néz ki mint a Mourinho
attila-petike húzzatok ki a f*szba...
-
UFO1
senior tag
A kacsa mekkorát fog koppanni ha kijön és visszanézi mit mondott róla zsírdisznó Petya
Ez a ribizligizi nagyon nagy!
Attika befáradt kezdem megkedvelni ezt a fszt. -
Regirck
senior tag
Mindjárt jön a FéligZsírFéligDisznóFéligEmber a Valóvilágban, azaz magyarán kezdőőődik!
-
UFO1
senior tag
És minnyá jön a himnuszunk Attika kezd kimászni a – karakterből ha az előzetes nem csalt.
-
King Unique
titán
válasz
Dyrtyho #5952 üzenetére
Lehetett rá számítani...
,de vajon meddig túráztatják még ezeket,persze ameddig lesz hülye aki nézze,meg küldje az sms-t
Azért kicsit bosszantó,h néhány értelmesebb műsor megszűnik,de sok szar tehétségkutató,valóságshow meg orrba-szájba
De legalább,aki akar mehet VV6-ba (akár "innen" is),lesz mit hsz-ni,megint összejön majd 50k hsz,azt új topicot kell nyitni.
-
Dyrtyho
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #5937 üzenetére
már be is lőttem...és nézzük bnővel...kelllemes szombat esti tevékenység...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Motion_Blur #5937 üzenetére
én bírom, főleg most, igyál te is ennyi jó kis házi páleszt és rögtön meg fogod kedvelni
Stafni: Nincs konkrét recept. Ízlés szerint.
Ámde, nem tudom felétek tesznek-e bele színes paprikát ? Ugye só,bors, fokhagyma alap gondolom ott is.
Illetve ha a vére érdekel: Lecsós alap, majd só, bors, illetve amit sokan kihagynak kurkuma. Mi még ezt is szoktunk bele tenni. Természetesen a hagyma is jelen van.UFO1: Teljes mértékben, mivel nem én voltam a böllér, így nem szúrtam
-
Motion_Blur
félisten
most még 2,5 óra xtraktort át kell vészelni hogy jöhessen a nap fénypontja? ezt el sem hiszem
-
Weeman1
veterán
Bíztam benned
-
Stafni
aktív tag
Több a duma hajtömegről, mint a vv-ről.
-
Weeman1
veterán
-
pro70
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
runner 125 #5916 üzenetére
Gyorsan összefoglalva a teljesség igénye nélkül:
Bejelentkezett „héj”friss reggel rizsázott egy sort DJ WOKKY-t elküldte pályát választani „te se menj rendőrnek” én le huléztem és elküldtem a fszba erre feltolt a modkerbe (egy-két szóváltás) de ott már szeretettel várta őt jetike és jól kivágta a sunyiba. Utána visszajött másik reggel jó leoltott mindenkit majd besartunk visszaoltotta dara erre kitiltatta magát de a legjobb az uccsó emilja volt ezt csak pü-ben. Hát tömören ennyi.
-
kenwood3
addikt
Holnap elküldöm mindenkinek akinek kell, mert most nem otthon vagyok.
-
UFO1
senior tag
válasz
runner 125 #5914 üzenetére
+pro70 Aki lemarad az kimarad.
Nagy [celebünk] volt már?vajon ma benéz hozzánk?
-
pro70
senior tag
-
Expulso
tag
válasz
Dyrtyho #5887 üzenetére
+100
ez! hiányzott mikor kinyitottam a szemem.. hogy az anyukája vágta volna a falhoz.
lallalaa - baxartam
..és ahogy Anikó osztotta bele, hogy bátortalan vagy Sárikám
mindent vitt, már is jobb a napom.igaz még nem jotottam el a tegnapi részhez.
konzollal bohóckodom, próbálnék rájönni hogy a bánatba a legjobb jtag gépen többlemezes játékot "applikálni - de földönkívüli fórumokon is csak egyik hülyeséget olvasom a másik után. ha netán van köztetek guru a témában, szívesen venném a segítséget.
+még valami, amolyan nyugis semmittevős napom van és dilemmában
vagyok - vajon kezdjek-e el sörözni, és ha igen -mikor?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged