- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Regirck #8568 üzenetére
NekedValó 55. adás (A szünet utáni résztől már én vagyok,és a legelső első ember vagyok,aki bemegy a Dyához,nem a Shádi,és nem is a Bandika klón,hanem aki szanaszét savazza az Annamarit,és a Bandika klónt
)
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Regirck #8541 üzenetére
én egy pillanatig azt hitte, hogy Péter viszi, de amikor már sakkozásrol beszélt egyből jött, hogy Veronika lesz...ezzel csak az a bukta, hogy Petike semennyire nem kötődik kiskacsához....
Csaba meg meg is kapja mindig, amikor Balázs a műsorvezető, hogy mi van már azzal a beígért nagy felkavarással...
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Regirck #7083 üzenetére
Pénteken hajnalba találkoztam a Szilvuplé nevezetű helyen két ismert arccal.Az egyik Bernáth Cecilia volt,a másik pedig tiszta kiköpött Kasza Tibi hasonmás,szóval ők mondták,hogy a NekedValó hamarosan megfog szűnni,nem hiába került át a Prizma Tévére,mert a nézettségi adatok elég alacsonyak,plusz a VV5 játékosai egyszerűen unalmasak...úgy hogy gyerekek,a NekedValó hamarosan megy a levesbe
-
ERPY
őstag
válasz
Regirck #7083 üzenetére
Meg milyen furcsa, hogy mindenki Angliából, Amerikából, Ausztráliából stb. telefonál, skypeol. Hozzá kell tennem semmi gond ezzel, de néha itthonról is bekapcsolhatnának valakit. Mondjuk lehet itt már nem költenek az emberek erre. Azért kíváncsi lennék, egy párbaj miatt mennyien küldenek sms-t. Azon sem lepődnék meg, ha csak pár százan vagy ezren. Régen kiírták a pontos szavazat számokat, mostmeg csak két százalékszámmal elvan intézve, max képcsere ha nem az rtl szájíze szerint alakulnak a dolgok.
Mexildos: ott is csak egy tuja volt gondolom az őőőőőő betűivel.
-
kenwood3
addikt
válasz
Regirck #6122 üzenetére
1 időben sokat járt ide, de nem tudott rendesen viselkedni. Mindig csak kötekedni, személyeskedni , trollkodni járt ide . Itt 1 pár hsz-ét idézi 1 mod [link]
Azóta végleg kivágták, de nem érti meg, hogy a kitiltás személyre szól és nem nickre, és állandóan újra regisztrál. Ez már kb a 10. nick-e -
Gyufaaa
veterán
válasz
Regirck #6086 üzenetére
Szeretem. Megtartom..
Attilán c csodálkoztam, hogy a villában beszól mindenkinek, ettől a kis ribanctól meg megijed, aki a műsor vezetését imitálja... Ettől a résztől egy kicsit többet vártam volna. Na mind1. Ami késik nem múlik. Remélem valaki leosztja. Jah, meg az is mennyire idegesítő, hogy minden szó végén az utolsó betűt kimondva vesz egy nagy levegőt. Mint ha meg akarna fulladni. Vagy lehet, hogy csak a vibrátora szarakszik. Vagy amikor úgy érzi jókat mond akkor a vibri is begyorsul. Kitörések? Hmmm. Fúúúj. Bár azért egy sikátorban elkapnám
-
RI/OS
addikt
válasz
Regirck #5986 üzenetére
Jah, ha megnézed a két gecit, petit meg attilát, azért két teljesen külön világ. Attila ügyenesen lavirozik, a köcsögségei ellenére sokkal kedvelhetöbb karakter, meg korrektebb. Peti meg szó nélkül hátbabasz bárkit. Elsö párbaján megy a levesbe.
Attilának viszont sztem elég nagy esélye lehet megnyerne. Ott inkább a csabis ellenszavazatokkal lehet majd gond egy párbajnál -
vikvuk
senior tag
a műsor újságban itt pl. 22:30
messze nem 21
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest