- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #3399 üzenetére
-
Ijk
nagyúr
Úristen. Erre nincsenek szavak.
Eszter miért érezte úgy hogy meg kell mutatnia gazella tesét? -
RI/OS
addikt
hozzak egy jázmin teát XD
ez mekkora arc
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #3394 üzenetére
azapiccccsaaaaa
-
macikos
addikt
Ez a zene nagyon kellett
-
Motion_Blur
félisten
Felöltözve nagyon szép az Eszter.
Aztán ahogy kihámozza magát a cuccokból, hátööö..
de ezen lehet változtatni, az idiótaságon viszont nem!!
-
darál0w
Jómunkásember
Attila
-
RI/OS
addikt
válasz
Motion_Blur #3390 üzenetére
én még bízom benne, hogy valahogy kihullik holnap az a szerencsétlen.
kurvára idegesít
-
Motion_Blur
félisten
mekkora faék ez a dia istenem... nincsenek szavak...
szvsz Esztert fogja kirakni a retek
-
h1n1_900
senior tag
Neeeeeeee GTA Sanandreas zenéje ment az előbb
-
jegenye77
addikt
Ez a tuja gyerek tuti nem fog berekedni!
A kötelezőkön kívül volt már,hogy megszólalt magától? -
Ijk
nagyúr
A két féreg semleges maradt, de a prostituált pártját fogják. Borítékolható a kiesése.
-
veze
őstag
szegény Eszti...
-
Motion_Blur
félisten
szilikonos idióták, sorakozzatok!!
-
RI/OS
addikt
hát attila ezt is átvitte..
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #3381 üzenetére
debil
-
Motion_Blur
félisten
kikúrt kacsacsőr takarodj kifele!!!
-
macikos
addikt
Már megint Lilu van
F*szomba! Holnap lesz a kiszavazás? Elnéztem!
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #3371 üzenetére
de finguci sem
-
darál0w
Jómunkásember
uuuuristen xddd
-
Stafni
aktív tag
Egyre inkább ilyen a vv5:
[link] -
-
Weeman1
veterán
válasz
Motion_Blur #3355 üzenetére
Na jó,én is az Esztit választanám.
Jobban hasonlít Weemannére,
mint Dya,szóval jobban is bejön.
(remélem az asszony nem olvas vissza) -
pro70
senior tag
válasz
King Unique #3352 üzenetére
Balázs mehet a fszba a sörösüveg testével
Motion
Rá se ránts tesó
Énis Eszkót választanám, csak kérnék hozzá egy szpídfitnesz gépet
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Motion_Blur #3337 üzenetére
nagyon nagyot nevettem, amikor megláttam
-
King Unique
titán
válasz
Motion_Blur #3349 üzenetére
Nem én találtam ki,Balázs mondta a tegnapi összefoglaló végén - majd röhögőgörcsöt kapott,mint VV4-ben...
Amúgy értem,azért nem ő a tökéletes "Test",de azért inkább az övé kéne,mint Eszteré.
-
Weeman1
veterán
válasz
De azért kipróbálnád?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Francot van teste, szilikoncsöcs és unintelligens lófej.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
King Unique #3347 üzenetére
Eszternek van esze ez nem kérdés. De a másik ringyót miért a testtel azonosítjuk? Oké, van teste, de szvsz az egyik legundorítóbb ember a villában kinézetre, igényre és mindent mást nézve is. Az ostobasága már fel se tűnik, ilyen külsőhöz ez szokott járni.
-
Weeman1
veterán
Átalakultunk X faktorrá?
-
King Unique
titán
válasz
Az hát ,feldolgozások...
Nem tudim ki,h van vele,de engem a Nóri kurvára irritál (ok +szúrnám amúgy),a beóbégatásai,a bájgunár vigyora...,meg ez a fejdísz
December X-Faktor gála,v mi - ki nem sz@rja le,eddig 2x voltam X foson-1x magamtól,h +nézzem azt a csordát,1x elrángattak többiek - de az a közönség,sok hülye kiscsaj,közönség idősebb része mki áll-zabál,mint a marha...nagyon gáz,a K.L.Norbi-nak meg nincs hangja,+ van talán 1,65...
Mostaniba legjobb a "Dagi Tarány",Rocktennors+ pár még..., a cuki-szépfiúk Apolló 23 sok tinilány küldte SMS révén akár győzelemre is esélyes. -
Stafni
aktív tag
válasz
Jó a fodrász! Tupirka!
-
King Unique
titán
válasz
dragonfx #3334 üzenetére
Osztom utánad hsz-ók véleményét,lehet geci Attila-Vera-Peti triómde ők csinálják a show-t,mozgatják a szálakat,nélkülük mit néznénk
,v legalábbis mit,ami VV színvonalához méltó
A Kacsalány háp-háp-hápizását,v Kinga "bazzmeg" bazdmegetése is szórakoztató tényleg
Amúgy a Tuja+Halál nekem túl szürkék,ha ez a taktika,hát jó lassan bontakoznak ki,Annamariban még talán,de Tujában én sok lehetőséget nem látok- eszik-iszik-fekszik-sz@rik-edz - +hallgat nagyba.
Chris tegnapi beszólása jó volt,amikor bement "Csabi,bocs,h felkeltettelek".
-
bok92
addikt
válasz
Ez már hogy néz ki??
Egyszer csirke, most meg eszkimó vagy mi...
-
-
dragonfx
veterán
szerintme dya jön vissza mert öbben ekdvelik benn.ez a csámcsogás röhej, mindnekiben van hiba...kár hogy szürke nem flörtöl pasizik benne még nyerő is lehetne a végéig...nem bánnám ha a farkamon így csámcsogna...ennyi.
Attila kocsogsgei, vera ferfias koarca,pofatlansagai és pétergusztustalan kibeszélsei idegesítőök.mind3 go home.minnél hamarabb.
Chris jofej bár mindneki tudja tiszavirág életű elsz ez kinn.de azért arik.mi van öcsém.....dögöljenek meg...ez az ,ez a jo duma.
Gergő és seri kapcsolta egy vicc, egy alfahim már rég hagyta volna az ilyne nőt aki nem akar dugni.
Fecó nagyon rendes kiemelkedik a fajtájából.Annamari és csaba ugyanazon taktikán vannak folyamatosna kezdenek jobban megnyilni nem mutatnak elsőre sokat csak lépésenként.lehet ez jo taktika és sokáig elnavigálnak igy.kezdenek szimpik lenni.
Veronika Kinga normális arc szerintem.egyéniségek a maga nemükben.
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #3325 üzenetére
A disznó is csámcsog még is szeretjük
sütve
-
pro70
senior tag
válasz
Motion_Blur #3325 üzenetére
Képzellek Dyával...étterembe vagytok...míg a kajára vártok elkezded kicsit itatgatni, mer ugye a terv hogy utána gyorsan szétvágod..már piás meg krva éhes is és elkezd bzmeg zabálni így vagy még undorítóbban mint a videón, nem zavartatja magát.........te meg csak nézed és eszed ágába nincs nemhogy megdöngetni, de már azon mesterkedsz hogy tudnál meglépni fizetés nélkül
-
C4mp3r
addikt
[link] milyen kis edes, ahogy eszik
-
pro70
senior tag
válasz
Motion_Blur #3318 üzenetére
Á szétnyalnám gci...szép lassan, nem kapkodnám el..ölelném csókolnám...köszi a képet
(#3323) C4mp3r
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #3318 üzenetére
-
macikos
addikt
Ez az Annamari... még ő undorodik az emberektől... LOL!
-
DJ WOKKY
addikt
rájöttem milyen jó volt a tegnapi napom a VV nélkül egy kicsit
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #3311 üzenetére
Nagyon ivott az ember...akkor még rendőrök se voltak ennyire agresszívak...volt hogy igazoltatni akarták, megállt a kocsival oszt magárazárta...ha ezt ma csinálnád no problem, autómentő és visznek kocsistól, de 90-es évekbe otthagyták..nagy ember volt amúgy...vagyis annak képzelte magát...profi bírkózó tele pénzzel
Befejeztem. -
pro70
senior tag
válasz
darál0w #3309 üzenetére
Értem mire gondolsz...dráma szerintem is, csak gondoltam megemlítem! Amúgy az utolsó végzetes, az a hetedik volt neki, nem a második...előbb találtam egy cikket (már nem találom
) ahol Ricsi beszél erről...én se tudhatok mindent..itt helybe van egy (már csak volt) ékszakai polgármester
..ő állandóan összeverekedett az Imivel
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #3304 üzenetére
Hazudós
(#3306) darál0w
Ricsigyrerek a haverom, volt haverom (meghalt) gyerkőce...első malőr 93-ba itt a miklósi friss M0 kijáratánál egy 3-as bömössel bedzsalt egy kamion alá..előtte nem cabrió volt
..Végzet egy S kupéval...elaludt németbe az autópályán...Ricsike is szerényen adja elő..1-2 éves zongoralakk musztanggal nyomja csórikám
-
pro70
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest