- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
de örültem enneka tegnapi párbajnak.sok pocjáca megkapta, a angyarcába a hatalmas pofon.következőre kinga peti go home!!!!!
-
dragonfx
veterán
válasz
King Unique #4110 üzenetére
milyen képzettség??
-
dragonfx
veterán
de jo kis combja vana verának...én megtolnám azért
-
dragonfx
veterán
most néztem vissza a videokat.
áhhh z a kiga szánalmas.mint egy hisztis csitri akinek elvették a barbiját.ez az legyne csak benn az eszter egye a xar a fejét.az idegesség.
attila feco ne álljon már od alejáratják magukat...tényleg ennyire idioták nem látják mér jött vissza 75%kal??..hát baxki mert inteligens, normális egészséges nő, nem csak aludni, káromkodni tudni....ez a medencébe baxás flash volt..helyes vera kella kényszer nekik.remélem legközelebb sikerül neki és éjszaka pakolja ki az egészet.
-
dragonfx
veterán
ez a kinga szánalmas.igazi miss picsa mint a dya.remélem megy hamar utána.értelmes embereket akarok látni.inkább taktikusok mint műpicsák.
baxki 2 mondatot nem tudott összerakni a kortestbeszédbe értelmesen.... -
dragonfx
veterán
ez azz!!yeeeeee...75%.kell a feszko...menj haza te affekte csontváz,intelligenciátlan frigid picsa....
-
dragonfx
veterán
szerintme dya jön vissza mert öbben ekdvelik benn.ez a csámcsogás röhej, mindnekiben van hiba...kár hogy szürke nem flörtöl pasizik benne még nyerő is lehetne a végéig...nem bánnám ha a farkamon így csámcsogna...ennyi.
Attila kocsogsgei, vera ferfias koarca,pofatlansagai és pétergusztustalan kibeszélsei idegesítőök.mind3 go home.minnél hamarabb.
Chris jofej bár mindneki tudja tiszavirág életű elsz ez kinn.de azért arik.mi van öcsém.....dögöljenek meg...ez az ,ez a jo duma.
Gergő és seri kapcsolta egy vicc, egy alfahim már rég hagyta volna az ilyne nőt aki nem akar dugni.
Fecó nagyon rendes kiemelkedik a fajtájából.Annamari és csaba ugyanazon taktikán vannak folyamatosna kezdenek jobban megnyilni nem mutatnak elsőre sokat csak lépésenként.lehet ez jo taktika és sokáig elnavigálnak igy.kezdenek szimpik lenni.
Veronika Kinga normális arc szerintem.egyéniségek a maga nemükben.
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest