Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• hajtömeg

aktív tag

válasz baluka26 #20179 üzenetére

Igen az az ember,aki nagyon furcsa, ált. tényleg beteg.
    Nem akarom én bántani,erről nem tehet.
    Ha sorba veszed,hogy 30akárhány évesen életében nem tudott kialakítani egyetlen normális kapcsolatot sem és a nőkhöz úgy viszonyul,mint egy éretlen kamasz, ha figyeled ,hogy mennyire nem veszi észre magát (konkrétan az összes csajnál),akkor szerintem ez igen egyértelmű, igazából nem is gondoltam volna,hogy van olyan,akinek ez nem tűnik fel.
    Tegnap belinkeltek ide egy videot,ahol hosszan ecsetelte,hogy ő csak smst küld a telefonjáról,ugyanis az 20forint és neki mindig páros szám kell legyen a számláján.
    Ha pedig vlakit felhívna,akkor az ugye elképzelhető,hogy páratlan számlát eredményezne.
    De az összes megnyilvánulása ilyen, mindent rendszerez, semmiben sem újít a szokásai rabja elképesztő módon.
    De ettől én még nem utálom,sőt elröhögcsélek rajta,ismerek ilyet én is.
    Egy darabig szórakoztató,aztán iszonyat idegesítő, nem véletlen,hogy mindig a családja nyilatkozik róla,soha sem a baráti köre. (merthogy az nincsen neki)

Darálow: Olvastam és ő pont ilyen. Ezért nincs barátnője, ezért nem is volt sosem olyan,amilyet szeretne (ő mondta) és ezért nincs baráti köre illetve ezért akar a házban maradni.
    Míg a többiek attól vannak kiborulva,hogy be vannak zárva,addig ő attól ijed meg,ha ki kell menni.
    Abba a csúnya-csúnya valódi világba,ahol szegénynek a világon semmi nem jön össze.
    Pedig próbálkozik ő,csakhát úgy,ahogy a csajoknál.

Aktív témák