Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Annyira cáfolni és degradálni akarod az általam írt bizonyságot, hogy képtelen vagy megérteni amit írtam
Nekem is vannak ''megérzéseim'', bár nem vagyok nő. Sőt, meg szoktam álmodni bizonyos helyzeteket, amiket fel is ismerek aztán és ha emlékszem, akkor pár percre előre tudom mi fog történni. De ez semmi, totálisan nincs jelentősége, max az adott pillanatban, de az meg önmagában értéktelen.
Éppen arra hegyeztem ki a történetem, hogy mi is az a jó. Szerinted jól alakulnak a dolgok, ez Téged megnyugtat, javul a mentális állapotod vagy mi. Aztán beüt a baj és mi lesz? Kiderül, hogy talán mégsem volt az olyan jó mint gondoltad. Megintcsak a hithez jutunk vissza, de én hiszem, mivel tapasztaltam, hogy ha én vagy bárki akit közelről ismerek, engedelmeskedett Istennek valamiben, abból csak jó származott. 99%-ban nem úgy, ahogy elképzeltem/ték, hogy milyen is lenne az a jó, hanem utólag be kellett lássuk, hogy sokkalta jobbat gondolt ki Isten, mint amit mi el tudtunk képzelni. Ezekután fontos nekem az, hogy minden ballépésem ellenére maradjak azon az úton amit Isten gondolt ki nekem, mert tudom, hogy annál jobbat nem találhatok. Szóval a jóval dobálózni veszélyes, nehéz megítélni olyannak, aki csak a látható dolgok fényében ítél. Jézusról azt hiszem nem kell mesélnem, hogy mennyivel többet látott és értett mint mi, és ő ezt mondta, amikor a gazdag ifjúval találkozott:
18,18 Akkor egy előkelő ember megkérdezte tőle: ''Jó Mester, mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?''
18,19 Jézus ezt válaszolta neki: ''Miért mondasz engem jónak? Senki sem jó, egyedül csak az Isten.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest