- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz MageRG #29696 üzenetére
Az ami bajunk lényeges forrása, hogy nem hiszel a reinkarnációban. (most ne tegyünk különbséget hindu és keresztény megközelítés szerint). Még azt sem feltételezed, hogy nem zárható ki egy valami ilyesmi. Úgy gondolod a te éned(lelked) csak ebben a testben (amiben jelenleg vagy) létezik , nincs sem előtte, sem utána. Mivel az emberi fejlődés jelenlegi korszaka a legsötétebb, erre a sötétségre alapozva gyártod a kérdéseidet. Amikor felvázolok múltat-jelent-jövőt időszerűségében azt csípőzöd. Úgy gondolod ha mindenható az Isten adja meg neked az örökéletet a te mondjuk 100 éves tevékenységedre. Erre csak azt tudom mondani: AHAHA.
Reinkarnáció: Jézus mondá Keresztelő Jánosról: És ha el akarjátok fogadni, ő maga Illés, akinek el kellett jönnie.
Tudom mi a konzerválás(balzsamozás). Nem erről beszéltem. Én hiszem, te pedig nem hiszed ezért ha nem hiszed járj utána. ( Szántai Lajos, Pálosok)
Neked mit jelent az, hogy örök életet adott az Isten?
Bármit jelentsen is én: Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában ...kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD - több darab.