- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Más fórumon tettem már fel kérdést, de egyenlőre nem tudom hogy van e problémám, vagy nincs.A helyzet a következő.
Adott egy FSP Hyper 500-as tápegység GTX 960-as videókártyával, i3 4160-as processzorral, 8 GB Rammal. A kártyát eddig nem láttam 66 fok felett, a processzor is megáll olyan 50-54 körül.Azt vettem észre (ez korábban is így volt, de mivel az előző videókártyám max 45 fokos volt, így van különbség). Szóval azt vettem észre, hogy a tápom terhelés alatt kifejezetten meleg levegőt fúj. Nem langyosat, nem enyhén meleget, hanem határozottan meleget, de nem forrót. A gépház teteje is kifejezetten meleg..
Felsőtápos házam van, és a szellőzés nincs túl jól megoldva, mivel elég szűkös, olcsó ház. Később szeretnék venni újat, de legalább 2-3 hónapig erre nincs lehetőségem. 1 hátsó venti van csak, ami kifele fújja a levegőt. Alapjáraton hűvös, de terhelés alatt határozottan meleg. Van e okom aggódni? Az természetes hogy egy tápegység melegszik, tudom, de szerintem a melegebb videókártya hőjét szívja épp magába, és emiatt forrósodik jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- Macska topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Walking Dead (sorozat)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Phanteks Eclipse P600S Silent Black (PH-EC600PSC BK01) + vertical GPU RISER cable Pci 4.0
- GIGABYTE 750w 80 Plus Gold Tápegység Garis
- Artic Liquid Freezer II 360 non RGB AM5 foglalattal
- MSI MAG CORELIQUID C240 Vízhűtés Garis
- Eladó egy majdnem új be quiet! silent base 802 ház minden tartozékával.Doboza nincs meg
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest