Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

válasz tiv61us #903 üzenetére

Hivatalosan lehet, hogy nem, de most nem errol beszelunk. Ha meg illegalisan melozik, biztos tud berelni illegalisan kocsit is es valszeg szallast is, ezeket meg Ti is irogattatok az elmult evekben az usa-s topikokban. :) Valahogy csak eldegel es dolgozik az a 15 millio illegalis. No meg azt irtatok, hogy gyakorlatilag nincs igazoltatas mint itthon, ha nem csinalsz marhasagot vagy nem kacsazol total reszegen az uton, akkor nagyon kicsi a valoszinusege, hogy kivesznek es lebuksz. Egyebkent ez itthon is igaz szerintem, ha nem balhezol, evekig el lehet kozlekedni akar jogsi nelkul is.

Ha Te mondod, biztos realis, en nem nagyon ertek a kinti fizetesekhez, de az biztos, hogy ilyen szemet meloert felesleges elutazni a vilag tulfelere, ilyet itthon, illetve az euban is talalni siman. 1000-1500 eurot lazan meg lehet keresni illegalisan, havi 250-300 ora meloval es azert megis kozelebb vagy, haza tudsz ugrani, ha gaz van. Persze ha az a cel, hogy dolgozni, majd amerikat latni es elverni a penzt, akkor megertem, de ez megint csak annak jo, akit nem var itthon munkahely.

Egyebkent ottkint lehet azert ugymond feljebblepni egy ido utan, vagy kezdeni valamit az illegalis lettel? Az olvastam toletek, hogy sokan azert mennek ki melozni, hogy aztan majd elvegyenek egy ami csajt es ugy maradjanak legalisan orokre.

• tiv83us

veterán

válasz tiv61us #903 üzenetére

Ha van nemzetkozi azt elfogadjak, de csak 3 honapig.
    Ha utana megint megallitanak es meg mindig nincs US jogsid, akkor mehetsz a birosagra, onnan meg haza.

Csak egy apro kiegeszites. ismertunk mi is egy lanyt, aki igy jart.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés