Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

válasz tiv83us #901 üzenetére

Az elso reszet ertem, teljesen egyertelmu.

A bevandorlasra csak azt tudom mondani, hogy az ellen meg foleg nem kuzdenek a jogsis cirkusszal. Ha egyszer kiment es esetleg kint is maradt illegalisan, akkor tud melozni is, lakast berelni es autozni is, mindezt teljesen illegalisan, ezt ti is pontosan tudjatok. Meg mindig annyira szabad es nyitott az az orszag, hogy siman el lehet eldegelni hosszu ideig így is. En meg sosem voltam kint eddig, de a sok olvasasbol (itt es mas forumokon) ezt a kovetkeztetest vontam le.
    A masik oldal, hogy ha nem lenne ez a hokuszpok a jogosival es akar egy turista is megszerezhetne, azzal se menne semmire, mert tudna vele legalisan kocsit vezetni, lakast berelni, szamlat nyitni, repulore ulni, es? Egy valamit nem tud, megelni, mert legalisan munkat vallalni Te is tudod hogy lehet ottkint. Tehat a jogsi nem ut a legalitas fele, ez nem tartja vissza a bevandorlast, aki ilyen elhatarozasra jut, annak tok mindegy mi van, menni fog.

Egyebkent egy volt altalanos iskolai osztalytarsam is volt mar kint nem egyszer illegal dolgozni, most is mennek nemsokara, hívtak engem is, de egyelore maradok, talan itthon is osszejon valami, most nem hagyhatom itt hosszabb idore a helyemet. Pontosan nem tudom hova repulnek, de aruhazba mennek takarítani ejszakara, 1700 dollar/ho. Le van zsirozva mnden, munka, szallas. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés