- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az elso reszet ertem, teljesen egyertelmu.
A bevandorlasra csak azt tudom mondani, hogy az ellen meg foleg nem kuzdenek a jogsis cirkusszal. Ha egyszer kiment es esetleg kint is maradt illegalisan, akkor tud melozni is, lakast berelni es autozni is, mindezt teljesen illegalisan, ezt ti is pontosan tudjatok. Meg mindig annyira szabad es nyitott az az orszag, hogy siman el lehet eldegelni hosszu ideig így is. En meg sosem voltam kint eddig, de a sok olvasasbol (itt es mas forumokon) ezt a kovetkeztetest vontam le.
A masik oldal, hogy ha nem lenne ez a hokuszpok a jogosival es akar egy turista is megszerezhetne, azzal se menne semmire, mert tudna vele legalisan kocsit vezetni, lakast berelni, szamlat nyitni, repulore ulni, es? Egy valamit nem tud, megelni, mert legalisan munkat vallalni Te is tudod hogy lehet ottkint. Tehat a jogsi nem ut a legalitas fele, ez nem tartja vissza a bevandorlast, aki ilyen elhatarozasra jut, annak tok mindegy mi van, menni fog.Egyebkent egy volt altalanos iskolai osztalytarsam is volt mar kint nem egyszer illegal dolgozni, most is mennek nemsokara, hívtak engem is, de egyelore maradok, talan itthon is osszejon valami, most nem hagyhatom itt hosszabb idore a helyemet. Pontosan nem tudom hova repulnek, de aruhazba mennek takarítani ejszakara, 1700 dollar/ho. Le van zsirozva mnden, munka, szallas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest