Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok!
1000/1000 internetet csak optikán keresztül ad a Voda?
23. ker. Soroksáron, az utcánkba eddig csak 1000/40 net volt elérhető (Telekom koax hálózatán keresztül amennyire én tudom), viszont pár hete már az 1000/1000 netet is kidobja a címre az oldal, pedig a Telekom biztosan nem fejlesztett hálózatot itt. A diginek van optikai kábele végighúzva már vagy 5 éve az utcában de azóta se szolgáltatnak rajta, lehet hogy ezt bérelné újabban a Vodafone? Írtam már ezzel kapcsolatban az ügyfélszolgálatnak de még nem kaptam választ.Más: 1000/1000 nethez milyen HGW-t szoktak adni?
[ Szerkesztve ]
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok!
Telekom koax hálózatán keresztül nyújtott internet szolgáltatáshoz milyen HGW-t ad jelenleg a Voda 1000-es net esetén? Ezek mennyire megbízhatóak?
Telekomtól most Sagemcom 3890v3 van, ilyenje van esetleg a Vodának?
Amennyiben jelenleg a Telekomnál van szerződésem, meg tudom rendelni úgy a Vodánál a netet, hogy nem mondom le előtte a Telekom-os csomagot? Nyilván kábelezni nem kell, mert a Telekom koax bent van a házban és ezen bérel a Voda is... (Fontos lenne, hogy egy napra se maradjak net nélkül az esetleges váltás végett.)T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
tuto558
aktív tag
válasz viktorhu #116002 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Valószínűleg bemegyek majd személyesen és ott megérdeklődöm, hogy milyen netet tudnak adni és milyen eszközzel.
Igazából elég stabil netem van most a T-s eszközzel + spec kedvezmény miatt az ár is elfogadható, ami miatt mégis gondolkodok a váltáson az az, hogy a cégnél ahol vagyok van Vodás mobil flotta, és a Voda oldalán láttam hirdetni, hogy még a flottás havidíjakból is engednek meg adnak + netet, ha Voda Home otthoni csomagom van.
-
tuto558
aktív tag
válasz viktorhu #116004 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy TV-vel a Vodánál mi a helyzet? Mert jelenleg most UTP megy a HGW-től a TV-ig, viszont belefutottam most egy 2020-as Vodás youtube videóba a beüzemelésről és ott a koax ketté van osztva, egyik megy a HGW-be, másik meg a TV-s boxba. Ez azt jelenti, hogy ha TV-t is szeretnék a Vodától, mindenképpen át kell kábeleznem? Vagy van lehetőség a meglevő UTP kábellel is?
[ Szerkesztve ]
-
tuto558
aktív tag
válasz viktorhu #116006 üzenetére
Ez így igaz, tényleg HFC, bár néhol azért hosszabb szakaszon van koax. Náluk pl az utolsó ~500m a koax, 3 utcasaroknyira van az átalakítós oszlop, addig van kiépítve a T-s optika., de az 1000-es letöltés így is szépen muzsikál, csak az a fránya feltöltés...
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Vodafone TV-n elérhető minden csatorna DVB-C-n is CI+ modullal? (Saját koax hálózaton szolgáltat a voda itt.)
A csatornák minősége milyen? Interaktív funkciók nem érdekelnek ezért nem akarok box-ot, nekem csak nyűg.
Telekom optika, Digi optika és Voda koax van az utcában.
Net telekomtól van, azon nem akarok változtatni.
Jelenleg a TV is Telekomtól van, képminőségre nincs panaszom, csak a boxra, emiatt gondolkodok váltáson, mert Telekomnál nincs box nélküli opció jelenleg.
Voda DVB-C eléri azt a kép/hang minőséget, mint a Telekom TV?Diginél is lenne DVB-C lehetőség, de azt az ötletet elvetettem, digis topic szerint a képminőség nagyon gyatra, agyontömörítve jön minden.
Kipróbáltam még rövidebb időre a Yettel TV-t, sok csatorna jó, de sajnos sok sportcsatorna ott 25 fps, és szemmel láthatóan jóval rosszabb a minőség, mint a Telekom TV-vel.
Így került képbe a voda DVB-C.
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Vodafone TV bekötésén gondolkodunk. Ex-UPC-s, koaxos terület. A kérdésem, hogy a Médiabox interaktív képességei működnek-e más szolgáltató internetével használva, van-e erről tapasztalat? Tehát bejönne a vodás koax, ez menne a box-ba egyenesen, a netre viszont a Telekom-os ONT-ből jövő UTP-vel kötném rá.
Van olyan funkció, ami ilyen esetben nem működik?
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
A Vodafone.hu-n találtam egy keresőt ami megmondja, hogy a mediacarddal kompatibilis-e a TV-m. LG OLED55B23LA a készülék típusa, és van CI+ fogadó helye. Lehetséges volna, hogy tényleg nem támogatja a vodás mediacard-ot? Vagy csak a vodás adatbázis elavult már? Vodafone TV megrendelését fontolgatom Telekom helyett, de ha mediacarddal nem megy, akkor felesleges, pont a box miatt válnék meg a Telekomos TV-től. Ha bekötéskor derülne ki, hogy nem kompatibilis és mindenképp box kell, ott még el lehet állni a megrendeléstől?
-
tuto558
aktív tag
válasz scott_free #137333 üzenetére
Ha speedtest weboldalon mérsz, az adhat fals eredményt, böngészőfüggő. A speedtest applikációt töltsd le a windows/microsoft store-ból ezesetben, az pontosabbat mér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest