Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Levi123
senior tag
válasz
Intruder2k5 #61922 üzenetére
Most olvastam még1x elég bénán fogalmaztam, elnézést.
A lényeg, hogy hívott az ügyintéző, hogy ajánlana nekem egy nagyon kedvező csomagot.
A jelenlegi 120-as net helyett 500-as, a jelenlegi digital gold-on felül + lenne film csatorna vagy film+ már nem emlékszem valami 3 filmes csatorna de nem a HBO, rákérdeztem erre emlékszem - ez csak a hónap végéig jár ingyenesen minden UPC-s előfizetőnek.
Meg itt mondta, hogy nekem a digital goldhoz nincs HD csomag külön csak az ami alapból jár. Na ehhez adják még nekem egyedi ajánlatban a +26 HD csatornát (legalábbis 26-ra emlékszem), de itt mondta, hogy ez már alapból járni fog az előfizetések mellé, mert "fejlesztettünk"- mondta az ügyintéző, csak azt nem tudom, hogy az új belépőknek vagy a régieknek is.
Persze kértem, hogy küldje el emailben, de jött azzal, hogy ez egyedi, nem publikus ajánlat.
Egyébként a jelenlegi díjra +230 Ft-ot kérnének, +24 hó hűséget, a 120 helyett 500-as netért, meg a kb 3 csatornáért.
Azt tudom, hogy jobban lehet velük alkudozni a hűségidő lejárata után, de ilyenkor is van rá lehetőség?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest