- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kabelmania27 #121734 üzenetére
TV adást nem tudom megnézni csak a közszolgálatiakat, mert múlt héten leadtam a KAON médiabox-ot és a korábban írt probléma miatt nincs médiakártyám, azóta is hívnak újabb időpontegyeztetésre (de most be vagyok havazva melóval, szóval elhúzom jövőhét végéig én biztos nem fogom hívni őket, az pedig már bizonyosan kötbérezős lesz részükről, mert esélyem sincs használni a TV szolgáltatást)
A közszolgálati csatik és a most ingyenesen nézhető Filmbox csatik rendben bejönnek
Az tűnt fel, hogy a weboldalak betöltése bazira belassult, ekkor ránéztem AC68U-ra, de nem láttam ott problémát (bár azért lefrissítettem a FW-t, de nem változtatott semmit) ezt követően ránéztem CB-re és a részleges szolgáltatással örvendeztetett.
Mindegy, mert lényegében mostanában aludni járok szinte csak haza, majd 18.-a után lesz időm ezzel foglalkozni, ha addig nem javul meg
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged