Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
sacaboy
tag
Sziasztok!
Szeptember 28-án váltottam csomagot, kaptam is egy jó ajánlatot, ide be is irtam. Meg lecseréltettem a Horizon borzalmat egy Vodaboxra. Na itt kezdődött a kálvária. Október nyolcadikán megérkezett a voda box. Az utastás szerint aktiváltam a boxot, azonban nem akart müködni. Minden nap beszéltem az 1270-el. Sehogy sem tudták megoldani a gondot. Némely csatornák bejönnek némelyekre azt irja, hogy a kivánt adatfolyamra hangolás sikertelen. Hétfőn végre egy értelmesebb hölgyet kaptam, azzal sok folyamatot végigzongoráztunk, de sajnos semmire sem jutottunk vele sem. Mondta hogy akkor kiküld technikust aki másnak azaz kedden (tegnap) jön. Mondtam rendben. Abban maradtunk, hogy ha jön, keresni fog telefonon. Tegnap 12-16 óra között egy árva lélek sem keresett telefonon és a technikusnak sem volt hire-hamva. Na még tegnap felhivtam újra a 1270 és hogy nem jött szerelő. Ott azt mondták, hogy valami háttérhiba miatt nem jött a technikus, de fognak keresni új időpont egyeztetés miatt. Na ma sikerült felhivniuk. Sajnos csak péntek 12-16 között tud jönni a technikus. Lassan egy hete nem lehet használni azt a szart. Egyébként akinek ilyenje van az megnézné, hogy a vodabox beállitasoknál a jellemzőknél mi a hálozati azonosito? Mert a hölgy elmondása szerint ott az ötjegyű számnak kell lennie ami itt Komlón a 43911. Jelenleg viszont 1574 található ott. Próbálták távolról módositani, de nem tudták.
No ennyi a rövid történet.
Valaki megnézné nála mi van ott? -
nicu71
addikt
válasz
urbanjozsi #112378 üzenetére
ez jó kérdés ,anyum is erre panaszkodott ,én azt hittem csak beképzelte...
tényleg miért van ez,régen is igy volt?
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Vodafone "kis kocka" médiabox, szinte minden bekapcsoláskor csatornakereséssel indul....
Ez így jó, vagy van valami beállítás erre?Köszönöm!
-
asdf_
veterán
válasz
LemonHorse #112369 üzenetére
Másik szolgáltatótól. Telekom, Digi. Vagy vársz 1-1,5 évet kb., amíg a voda majd emeli a feltöltési sebességet.
-
asdf_
veterán
válasz
freelancer68 #112370 üzenetére
Persze, de addig még el kell jutni, amíg az lecsorog a csomagokba is.
-
asdf_
veterán
válasz
LemonHorse #112366 üzenetére
Nincs, koaxon jelenleg ennyi a maximum náluk (és talán másnál is). Üvegszálon lehet csak normálisabb upload sebességed.
-
LemonHorse
tag
Sziasztok!
Jelenleg gigabites vodafone-os előfizetésem van, mert ebben a csomagban a legnagyobb a feltöltési sebesség (tudtommal), ami 40 mbit/s-es. A munkám miatt jó lenne, ha egy kicsit gyorsabb lenne. Van rá lehetőség, hogy kérjek jobb csomagot? Csak voda van a lépcsőházban. Előre is köszi
-
asdf_
veterán
válasz
ztsoft #112356 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben, hogy mi köze a HDD-nek a speedtest.net és a szelessav.net méréshez? Még a CPU-t elhiszem, ha böngészőben mérünk a speedtest-en. Maga a mérés RAM-ba történik, nem íródik ki a HDD(SSD)-re.
Jogos, semmi, a tényleges kihasználáshoz kell (5400-es 2,5"-es hdd talán 90 MB/seccel ír), speedtesthez nem.
Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest