- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Harkovz #12526 üzenetére
Nem tudom, földrajzilag leosztja-e a rendszer más- más szerverekre a lejátszást, nem ismerem a működését, az is lehet, hogy bejövő ip, azaz szolgáltató szerint történik másképp, de furcsa, hogy itt jó, ott meg nem. Bár neked meg kellett volna próbálni asztali gépen belépni, mert ha ott jó, a tévén meg nem, akkor a tévé a hunyó.
-
frovery
senior tag
válasz
Harkovz #7506 üzenetére
Csomagok/árak
Ez új előfizetőkre érvényes de lehet velük alkudozni
Ügyfél azonosítót, név, lakcím amit szoktak kérni. -
Harkovz
aktív tag
válasz
Harkovz #7500 üzenetére
Na kaptam a technisat helyett egy Synaps Irdeto modult.Egyenlőre jónak tűnik.Jól veszem ki,hogy megváltoztak az előfizetői csomagok?Nincs meg valahol,hogy pontosan mi változott?Ha jól olvasom telefonon kell átváltani.Milyen adatokat kérnek?Csak mert nem az én nevemen van az előfizetés.
-
Gaben92
őstag
válasz
Harkovz #6270 üzenetére
Nekem eddig a cseh volt a legjobb. Viszont néha az EPG csehül ír ki dolgokat. Nat Geo HD és Eurosport HD műsora alapból jó, de ha rákapcsolsz akkor átáll cseh-re. Az meg annyira nem frankó.
poli27: attól még havi 1000 Ft-tal többet kell fizetnie mert van beltérije. A kártyás csomag 1000 Huf-al olcsóbb, ha csak kiveszi a kártyát akkor plusz 1000 Ft-ot fizet a semmiért.
-
gabaly
tag
válasz
Harkovz #5883 üzenetére
Szia.
Nekem is CI+ kártya van és este nekem is eltűnt az m1hd de ezt meg is írták a netboardon. megkerestem a csatorna listában 1 másik m1-et és be akartam rakni az előző helyére a 22-esre, de oda semmit nem enged tenni bizonyára újból le kéne kerestetni a csatornalistát és rendeződne, de ezért egyelőre nem foglakozom vele. 21 után 23 következik, egészségére! Ja, a csatorna listában nem volt mellette a HD jelzés, majd amikor "sorba" raktam már ott volt de csak halványan és amíg futólag néztem nem tűnt HD-nak. Ezt csak neked írtam le mert amúgy az m1 nekem semmi. -
Rick4
félisten
válasz
Harkovz #5885 üzenetére
Pedig CAM modulnál nem a szolgáltató pakolássza a csatikat...
Szerintem nem árt tisztázni pár alapfogalmat, nehogy később félreértés legyen, látom Te se tudod, mit használsz.
A kártya az a smart card.
A kártyaolvasó az a CAM modul. (Conditional Access Module)
A tévében a nyílás, ahova a kártyaolvasót kártyástól dugod, az a CI vagy CI+ slot. (Common Interface)Jobb készülékek engedik a csatilista mentését pl pendrive-ra, ha egyszer jól összerendezed, érdemes menteni, pl ilyen esetekre, simán lehet akár egy véletlen távirányító nyomás miat tis, hogy eltűnik...
-
gabaly
tag
válasz
Harkovz #5742 üzenetére
Igen lassabb a csatorna váltás CI-vel mint beltérivel. Nekem ugyanaz a cucc van mint neked (#5727) még a tv-m is de egyszer sem dobott ki és nem kaptam hibaüzenetet. Amikor először kapcsolom be a tv-t egy kicsit várni kell csatorna váltás előtt, utána megy hiba nélkül.
-
Rick4
félisten
válasz
Harkovz #5680 üzenetére
Ha nem akarok belemenni a nehezebben érthető részletekbe, akkor:
A tévézés közben érkezik a digitális jelből kiszedhető frissítési adat, egy egy ilyen frissítés 10 napra szól. Ha nem tévézel, ennyi idő után "lejár a kártyád", ekkor szólsz be, paprika TV-re teszed, és spéci frissítést küldenek. Mivel a CAM modul a kártyához passzol, kezeli a frissítést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest