Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adama123
aktív tag
Elindult az RTL+ HD a kínálatban.
-
19ati93
senior tag
válasz
rosszcsont88 #11806 üzenetére
Nem tudom mekkora pontosan a parabola de 90cm tuti megvan.
-
rosszcsont88
tag
válasz
19ati93 #11805 üzenetére
nagyobb antenna kell már régen mondtuj legalább 90-100-120cm parabola antenna
sok ember nem tudja felszerelni mert nem ért hozzá vagy nem tudja merre van müszer nélkül
vagy valaki csak épp mázliból találja meg nem pontosan . [link] <- antenna,nekem ilyen van fent padláson 4es fej üzemel rajta -
19ati93
senior tag
Mikor nagyon sz*r az idő akkor jó ha van SD verzió mert olyankor a HD sokszor lehal.
-
rosszcsont88
tag
HD csatornákat hiányolom, SD lekapcsolni kellene
-
Mike88
senior tag
válasz
castiels #11801 üzenetére
Nincs olyan! Úgy van hirdetve és úgy van kvázi eladva, hogy now előfizetés, de valójában nem arra fizetsz elő! Hanem a műholdas szolgáltatásukra, egy dekódoló kártyával (amit ki is postáznak) és szerződést a műholdas szolgáltatásukra kötsz ebben az esetben is!!! Ezért értetlenkedtek sokan, hogy minek küldenek ki kártyát ha egyszer az online TV-re fizettek elő, hát azért, mert nem arra fizettek elő valójában!
-
Mike88
senior tag
válasz
allfinanz #11788 üzenetére
A visszanézésről annyit érdemes tudnod, hogy EPG időpont alapján vágja meg a felvételeket. Azaz ha csúszás van, akkor esetleg reklámmal indul egy műsor, de adott műsor befejezése is csúszik, olyan is előfordul, hogy az azt követő műsor felvételének az elején kell keresd az előzőnek a befejezését. Utóbbi nem sűrűn fordul elő, de van ilyen is!
Azt is tudnod kell, hogy aláíratnak veled hűségszerződést a műholdas szolgáltatásukra! A műholdasra! Azaz nem a now-ban szereplő csatornakínálatra van szerződésed, a szerződéssel tulajdonképpen nem arra fizetsz elő! Ha a now szolgáltatásban történik változás, ami téged esetleg rosszul érint, vagy időszakos elérhetetlenség, esetleg akadozik a műsorfolyam stb. de a műholdas kínálatukban nem történik változás, akkor nincs jogod hűségidő alatt felbontani a szerződést! -
Mike88
senior tag
válasz
Adama123 #11790 üzenetére
Gyalázat! Párszor ránéztem RTL most-ban, és még az a tartalom is SD, ami HD is lehetne, értsd még a spotok is, sőt még a reklám is SD, de a Cool-on HD-ban futó Baywatch remastered is SD! A foci nem tudom milyen ill. milyen lesz, mert abba nem néztem bele. Mintha egyébként a mostanra már szinte mindenhová HD-ban bekerült RTL2-n ne fértek volna el ezek a meccsek! Mi a következő lépés? Hogy majd az RTL Gold-ra is bekerülnek meccsek és azt követően nézhetjük "HD"-ban a Mónika show-t VHS-ről? Szerintem elmehet az anyjába a Kolosi és a "klubja"! Közben 2021-ben még mindig SD a két HBO a két Cinemax, a TV2, amit csak átkellene venni a Digi-től stb. DE a Medicopter 117 meg a Benny Hill show az EL miatt az VHS-ről "HD-ban"!
-
Adama123
aktív tag
Hamarosan érkezik az RTL+ HD a kínálatba.
-
tylerddd
veterán
Ez a Telekom Record&Go listája, de gondolom mindegyik csatornára ugyanaz vonatkozik, még ha a szolgáltató nem is ugyanaz. 690Ft lenne Magenta 1-ben, de hát olyan nevetségesen kevés az érdemlegesen rögzíthető adók száma, hogy tök felesleges szerintem.
-
allfinanz
senior tag
van hozzá kodi add-on, tv2 és az rtl mosthoz is, így azokkal nincs gond, de gondoltam a többi csatorna műsorait jó lenne visszanézni: [link]
reklámot meg ki lehet tekerni, azt jó napot. -
allfinanz
senior tag
hello! új vagyok. online tv és visszanézhető videótár érdekel.
3390 ft-ért a plus csomagban 80 csatorna és azok visszanézése van benne?
akkor nekem nem kell a felvételeket beállítani, mert itt automatikusan vesz?
mennyire szaggat? google playstore-ban az appot nagyon lehúzták a kommenmtelők a szaggatással. van-e működő koddi add-on hozzá? köszönöm. -
tusik
tag
válasz
oroszlan12 #11780 üzenetére
Talán 3-tól.
A miénken nem volt alapból, az LG Content Store-ból kellett telepiteni. Esetleg nézz ott körül hátha. -
garga01
őstag
válasz
oroszlan12 #11780 üzenetére
Nekem 3.5 van a tv-n, amikor indult az app, ment jól rajta. (Kb. fél éve lemondtam az előfizut.)
-
oroszlan12
tag
Sziasztok!hányas web os (LG) verziótól érhető el a Direct van app.
Nem találom a választ. -
chesterboy
tag
Másnál is mentek el csatornák?
-
Mike88
senior tag
válasz
tylerddd #11775 üzenetére
Köttesd be a Telekomot, nézd meg, hogy képminőség és a többi rendben van-e, majd ezután mondd le a Direct-et (max. kifizetsz plusz 1 hónapot...)! Tudomásom szerint 3 hónapig nem köthetsz velük újra szerződést. Az antennát nem kell visszaadjad, az a Tiéd, tudtad vagy sem, de megvásároltad, ahogy a kábelezést is. A beltéri egységeket, a kártyákat a távirányítókat kell visszaszolgáltatnod lemondás után. Lecsavarod a koaxról és beviszed a Direct valamelyik értékesítési pontjára. Kérj róla igazolást, hogy leadtad!!! Ha kijönnek a szerelők bontani, akkor azért fizetni kell, de én nem hinném, hogy ezért érdemes fizetni. Van egy "réteg" aki eleve nem fizet ezért, de veled tutira kifizettetnék!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Jelenleg nincs hűségem. Ha lemondom a szolgáltatást, az mivel jár? A két beltérit (régi szürke Philips és egy Kaon) gondolom vissza kell adni. De leszerelik az antennát? A lemondás után mennyivel lehetne ugyanide új előfizetést kötni náluk? Olyat lehet, hogy megrendelem az új szolgáltatótól a pakkomat, a kábelvezetőkből a jelenlegi tartalom ki, új kábelek be és csak utána mondom le a Directet? Csak hogy ne legyen kimaradás a műsorszolgáltatásban. Köszönöm!
Elkezdődött nálunk a Telekom optikai értékesítése és a jelenlegi mobil+net+tv előfizetésem árával megegyező összegért kapnék gyorsabb netet és pl. több HD adót és a korlátlan mobilnetem (2 multiSIM-mel) is maradhatna. Ugyanakkor nem akarok hűséget aláírni, a 10200 belépési pénzt elviselem ezért cserébe. Ha nem jönne be, akkor macera lenne, de vissza minden.
-
szakonyi
tag
válasz
rosszcsont88 #11749 üzenetére
Ha a Kaon boxból kivett kártyát beleteszem egy ilyenbe akkor működik?
[link] -
castiels
addikt
Ezen a csatornán tényleg ilyen műsorok szoktak menni?
-
-
humigabi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11767 üzenetére
Plusz ha frissíteni kellene valamelyik kártyát, most azt sem tudnám, mert ott is üres.
Kíváncsi vagyok, mikorra lesznek meg az adataink, kártyáink stb.
-
humigabi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11767 üzenetére
Nekem is az van, ami neked. Üres az egész.
-
Akinek van Direct One fiókja, belekukkantana, mert nálam teljesen "szét van esve" az egész.
Saját profil-nál minden adat üres, ill. ennyi van: Ügyfélszámod hamarosan elkészül
Számláimnál egy sem jelenik meg.
Csomagjaimnál -> Nincs ilyen számú aktív smart kártya.Megint hegesztenek, vagy mi a tosz?
UI: Ebben a hónapban számlaértesítőt sem küldtek email-ben...
-
beach head
senior tag
sziasztok! egy tein vevofej szolgal ki ket beltéri egyseget. a nagy melegben a hd-s adok helyen nincs jel felirat jott be. kicsit allitotam a poziciojan , a levego is hult picit , es par napig jottek a hd-k is. De most megint elkezdte, az egyik belterin ma este raadasul semmilyen csatorna nem jott be. mi lehet a baj? doglodik a fej?.(amugyis is nagyon alacson jelminoseget mutat a kaon mostanaban, pedig regebben a 90es erosseg 90es minoseg is ossze -osszejott) milyen markajau fejefysegwt (twin) lenne erdemes venni?
-
tylerddd
veterán
@19ati93: Köszi!
@snooze: Ahogy nézem, azért nem teljesen ugyanaz. Ott egyrészt a két csatorna együtt sem adta le az összes meccset és a Diginek volt előválasztási joga, így sokszor elhappolta a nagyobb meccseket, rangadókat és a Spíleren mentek az alsóházi mérkőzések. Itt az Aréna és az online Aréna4+ megoldja még a Bundesliga 2-t is és tulajdonképpen azért kell a Spíler, mert fizikailag képtelenség lenne ennyi meccset leadniuk. Azért is lepődtem meg ennyire, mert eddig úgy tudtam, hogy majd a TV4-et "hívják segítségül", ami ugye a Network4 csatornája. Egészen addig ebben a hitben éltem, amíg múlt héten Bundesligába futottam a Spíleren, ahol soha nem volt. A lényeg, hogy megvan a megoldás
-
tylerddd
veterán
Üdv! Bundesliga meccs hogy kerül a Spílerre? Elvileg ugye az Arena behúzta a német eseményeket, de arról nem találtam infót, hogy az Arena meg a TV2-es Spíler egy banda lenne. Vagy igen?!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Másnál hogy áll a Duna?! Műholdon nem jön be, online pedig az M4 indul el :/
-
abcde22
tag
válasz
rosszcsont88 #11751 üzenetére
Csak ci modult tud fogani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest