Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-15 16:19:12

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11581) Gaben92 válasza Pkry (#11580) üzenetére


Gaben92
őstag

Szia,

Gondolom ez nekem szól, az 1.7.2-ből leszűrve. :B

Csak mert látom új vagy a fórumon, gondoltam tisztázzuk, hogy ez magának a Direct One szolgáltatásnak a topikja, nem pedig annak a Kodi kiegészítőnek. Ettől függetlenül jó helyre írtál, csak akik nem használják vagy hallottak a kiegészítőről, nem feltétlenül tudják miről van szó. :)

Esetedben 3 gond lehet, de ennyiből nem tudom megmondani melyik.

1. A kiegészítőnek külön van Kodi 18 Leia és Kodi 19 Matrix verziója. Ha te eddig Leia-t használtál és lefrissült a Kodi 19-es verzióra akkor Python hiba miatt nem fog működni a kiegészítő. Erre annyi a megoldás, hogy újra le kell töltened a GitHub-omról vagy a linkről valamelyik korábbi hozzászólásomból a Matrixhoz való verziót, újratelepítened és kész.

2. Ha tényleg az első volt a gond és a 18-ról 19-re való frissítés volt a baj, de a megfelelő verzió se oldja meg akkor valamelyik függőséget kell újrahúznod, de erről később mert ez a legvalószínűtlenebb.

3. Ha nem frissült a Kodid 19-re vagy már az elejétől fogva 19-et használtál és a megfelelő, Matrixhoz való Direct One addon volt telepítve akkor az lehet a baj, hogy volt valami mostanság azzal kapcsolatban, hogy mindenkinek e-mail címet kellett változtatnia. Erről nem tudok nyilatkozni mert nekem nincs már Direct One-om. Első körben az első pontot kellene megnézni/kizárni és ha ott minden rendben akkor lehet ez a gond. De őszintén szólva én Kodi frissülésre tippelek mert elég sok embernél okozott ez gondot.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.