- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem jobb lett MM alatt az akksi idő.
-
-
Helló, android 4.0 felett lehetőség van a soft keys használatára. Itt konkrétan választani nem lehet, csak ki/be lehet kapcsolni. De mivel az van beírva eleve a system/build.prop fájlba, hogy ne legyen, ezért root kell ahhoz, hogy ezt megváltoztasd. A fizikai gombokat is ki lehet valahogy kapcsolni, de azt most lusta vagyok megkeresni
Az 1-est kell átírni 0-ra benne, majd restart a telefon.
----------------------------------------------------------------------------------
Más, mindenkinek: érdekes ma nekem is elment a root, restart után sem jött vissza, újra kellett gyorsan flesselni a supersut recovery-ből...
-
(#355) cadj92: OTA-n nincs még semmi, (se 5.1-re, se 6.0-ra update) azt majd jelzi a telefon úgyis, ha be van állítva. Nekem a 17-ei rom fent fent, én nézem/néztem félnaponként
, mert tudtam hogy így csendben lesznek. Nekem a képek jók a cikkben, most csináltam chromban tisztítást asztalin is, ott is jó.
(#356) Ghard: Jaja, 2 simmel alapból többet eszik.
-
válasz
Szasza1985 #350 üzenetére
Ja, tényleg, mintha valaki panaszkodott volna a két sim kártyáról, vagy már nem is tudom, mi volt....
Más: Kinek van még fent a 6.0?
Más 2: Mostanában nagyon be vagyok állva a Samsung témákra, nem tudom miért...
.nektek milyen téma van?
-
Helló, hát először is hivatalosan tilos erről beszélni a fórumokon, hogy hogyan lehet a vámot kikerülni, a szerencse kérdése. (Itt körbe tudsz esetleg olvasni, 70000 hozzászólás
) Note 3 kicsit talán szebb és gyorsabb pöttyet, talán jobb képeket is lő, de kisebb is az akksija. Meghibásodásokról és típushibákról nagyon nem tudunk. Ha leejted, eltörik
. Annak nézz utána, hogy ahol laksz és a környéken milyen frekin adják a 4G-t, mert sok helyen 800 mhz-en, és a redmi nem tudja azt. 4G nélkül, 3G-n meg merülni fog mint állat, ha netkapcsolatod lesz. Ha nincs neted, akkor nem.
Redmi Pro:
2G - GSM 900 / 1800 / 1900Mhz
3G - UMTS 850 / 900 / 1900 / 2100MHz
4G LTE - FDD LTE 1800 / 2100 / 2600MHz
Power:
2G GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz
3G / WCDMA - 900 / 2100MHz
4G LTE FDD LTE - 800 / 1800 / 2100 / 2600MHz
-
De majd lesz, sima frissítés is, ami OTA-n (wifin) fog jönni, ki tudja mikor? 1 hét, 8 hét? Nem tudják megmondani....ígérték.....természetesen root nélküli telefonokra ajánlott az ota.
De ios-en nagyon nem is tudtál semmit csinálni a telefonnal, nem?
(#342) drmazsi: Jaja, várni kell......ezt is megcsinálták, csak meg fogják azt is. Be kell kapcsolni a frissítés figyelőt, azt majd egyszer szólni fog. Ios:értem....
-
Na, a play-es appokon, igen ilyesmikre gondoltam....mindjárt veszek is egyet.
Más, mindenkinek: lehet telepíteni a 6.0-ás androidot, úgy néz ki javították. Aki nem tudja, hogy kell, itt egy rövid leírás: uleFone Power - Android 6.0 frissítés
-
Szerintetek mivel mérhetném a töltés, hogy mennyivel tölt? Play-es appal?
-
A logo elég jó és gyorsabb a rendszer.
-
-
-
Na, kirakták végre a cikket, 1-2 dolog még bele lett írva.
-
Húzzák ám az időt, rájuk verek egyet asszem most már
"We are sorry to tell you that we have to postpone the release of Android 6.0 final version for your phone 1 or 2 more weeks. But May 20 (formerly we said May 15, but the final test may take a few more days) will be the deadline, no more delay."
"Sajnálattal értesítjük, hogy el kell halasztanunk a megjelenése Android 6.0 végleges változatát a telefon 1 vagy 2 hét. De május 20 (korábban mondtuk May 15, de a végső teszt eltarthat néhány napig) lesz a határidő, nem több késés."
Bocsi a google fordításért, lusta voltam saját szavakkal leírni
-
Na, ezt gyorsan rakja fel mindenki
[link]
-
Megjelenhetne már a cikkem, már 1 hete beadtam....grrr.....
......
Közben kínlódok a dedikált kamera gombbal......mármint jó, ahogy van, csak kíváncsi vagyok, rá tudok e rendelni másik kamera appot. Levenni már letudtam a gyárit egyelőre....
-
Kitolták május 15-ig a határidőt ulefonék...
-
A srác kicsit megnyomta a használatot, 20 % fényerőn, tehát nem erős napsütésben, inkább gondolom a szobában, 19 óra alatt 18 óra 58 perc kijelzőidő:
De 2-3 nap alatt is lehet csinálni 12 óra kijelzőidőt:
-
Na, az utolsó 6.0-ás béta rom már 64-bites és armv8l utasításkészlettel van. De nem működik az ujjlenyomat-olvasó, az első kamera, meg még 1-2 kisebb dolog, forrás: [link] Remélem napokon belül tényleg kijön a rendes hibátlan változat....
-
-
Meglátszik, hogy ember vagyok én is, és kimaradt 2 dolog is a cikkből. A root-hoz tettem hozzá egy megjegyzést, és a HotKnot funkciót részleteztem. Most benne van...
(#269) highness:Igen, manuálisan is lehet kerestetni a frissítést, sőt recoveryből is lehet telepíteni. Nem root-olt telefonon persze az utóbbit.
-
(#255) Ricardo : Kéne nekem screenshot majd a cikkhez, ha közel leszel a lemerüléshez
, 2 db, kijelzőidő + napok száma grafikon.
(#256) dlaj: Javítottam 64-re, több oldal is meg volt nyitva, mikor kerestem, és lehet máshol néztem. De jó lenne ha valaki belepróbálna egy 128-ast
(#252) highness: Nem tudom, hogy mi lehet a gond, de gondolkozom rajta....
-
Köszönöm szépen
... A codec-et azért nem említettem, mert elvileg izé, tilos, jogi vita volt belőle....vagy mi....
Na, akkor a vlc-t még beleteszem...
-
-
Akko ittende: [link] ha hiba, elírás, javítás kell, szóljatok légyszíves....
-
Ebből nem láttok semmit gondolom:? [link]
Akko majd mingyá...
-
Na, asszem nagyjából kész van...most valahogy megpróbálom veletek megosztani előbb, mint ahogy kiraknák cikként. Hogy láthassátok. És persze ha hiba, elírás van benne, szóljatok lécci, javítom. Ember vagyok én is, tévedhetek..... Tegyem vajon ki sima blogként is? Azt linkeljem ide be? Ezen agyalok most....
-
Megközelítőleg, de függ a használati szokásoktól is. És azért ez sem lemeríthetetlen, csak nem rossz...Szóval a számításaim szerint:
• Átlagos felhasználóknál ki fog bírni 3-4 napot, 3-7 óra SOT-al
• Erősebb felhasználóknál 2-3 napot, 5-8 óra SOT-al
• Hardcore felhasználóknál 1-2 napot, 8-12 óra SOT-al -
-
Nekem megy éjjel nappal, nincs off line vagy kikapcsolva, 3 naponta töltöm, így 6-7 óra a sot a három nap alatt. Nincs gondom a pendriveokkal, sőt semmivel nincs gondom, megy szépen...
-
Mán 98%, de már alig látok, meg éhes vagyok
...sztem holnap este ti már láthatjátok, legalábbis nagyon remélem
...aztán ha kimaradt valami, úgyis szóltok, és módosítom benne.
Az utolsó oldal, a specifikáció így néz ki, előzetesként: [link]
Root-olni tök könnyű, a twrp recovery sem nehéz......de ha neked úgy könnyebb, akkor most nem írok erről semmit, majd elolvasod nemsokára
-
97 %-os a teszt/leírás állapota....
-
(#171) Szasza1985: Sztem akkor a szolgáltató volt a ludas. (legalábbis remélem) És köszi a videót, jól jön a cikkhez (is).
(#172) milu111: Üdv neked is, mindenki véleménye jól jön nekünk, + a teszthez.
(#173) samitas: Most itthon vagyok írom gőzerővel
, sajnos mindennap estig dolgoztam.... 1 max 2 nap / vagy órák kérdése, ahogy elkészülök....., nektek amúgy is előbb megmutatom, mert mire kirakják, az megint 1-3 nap....
-
-
Hát fasza.....ahogy olvasom a samsung vr-jébe van giró is, ebben lehet nincs. De a legalább a filmekre jó lesz, az már régi nagy álmom. Aztán ha megjön, megírom úgyis, hogy mi van vele, stb....
Vágom, hogy mit mondasz persze...... ez ahogy videót forgatom, akkor nem lesz elég a játékokhoz, mert azoknak konkrétan a giró kell ugye? Na, majd ha játszani akarok,nem filmet nézni, akkor beleteszem az asszony telóját, abban van giró....
-
Ma is dolgozok, de gőzerővel készül a teszt. Rendeltem hozzá egy VR boxot meg egy Bluetooth fülest, nagyon kíváncsi leszek, jól fog e vele működni
-
-
Dehogy bánom...én lennék a legboldogabb, ha már kész lenne. Sajnos holnap is melózok, meg mindennap, de nagyon remélem, hogy vasárnap estig kész lesz. Sietek ahogy tudok....jövő vasárnap persze......ha lenne konkrétan 2 napom, hogy tudok ülni a gépnél tök jó lenne....
A 6 oldalból az első így néz ki:[link]
Természetesen lesz benne root, TWRP recovery, Xposed, stb flesselések , tippek , trükkök leírása is....
-
Lesz benne
. Elkezdtem amúgy, mutatok egy piszkozatot az elejéről, de még semmi nem végleges. Csak úgy mutatom, hogy elkezdtem
, tehát még fogalmazási stb hibák vannak benne, szóval ne azt nézzétek most. Napok, mire befejezem, mert mindennap estig melózok, de egyszer csak meg lesz....
-
Na, végre sikerült, Volt még az elejéről twrp mentésem a rom-ról, abban még benne volt a galéria. Mert nem elég csak simán telepíteni / a galéria apk-t bemásolni a system/app-ba, meg permission, hanem kell neki odex fájl is, meg: liba3m.so + libja3m.so fájl is. Ezzel: Nandroid Manager, ki lehet szedni a cuccokat a twrp mentésből, így már meg tudtam változtatni a képet. Lett volna még egy út, csak tovább tartott volna, raw módban az adott apk-t, ami a lock screen-t kezeli, szerkesztem.
-
Gondoltam lefordítom a zazaremote-t magyarra, de 1900 sor....hát ennek nem állok neki. Még ha 200-300 sor lenne, francnak van annyi szöveg benne....
-
A távcsocsó tök jó, akkor is veszi a tv, ha nem arra néz. Led színeket tudjátok jobban állítani ? Próbáltam a light managerrel , de mindig csak a kék villog nekem.
-
-
Előző kérdésemre valaki?
Más....nektek is ennyit dob kb az antutu?, 31-32-re számítottam csak. Az akksim meg még tuti nem állt be, még első feltöltés van, meg tuti bezavar az, hogy állandóan megyek ide oda, 2g-ről 4g-re váltogat, össze vissza, stb, biztos sokszor keresi a jelet/adótornyot, stb...
-
Nagyon nem találom a táv irányító alkalmazást, valaki megosztaná velem?
-
Na, megvan a kicsike. Root + 3.0 twrp + xposed + Gravity box telepítve, mükszik rendesen
Most megy a belakás....
-
Megjött a kicsike, de mivel meló van, ezért csak este hat után fogom látni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest