Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
milu111
csendes tag
Ne érts félre, nem a telót akarom lehúzni, tisztában voltam vele mit rendelek.
Az előző telóm egy 2,5 éves Nexus5 (8MP), de összehasonlíthatatlanul jobb minőségű képet készít, bár ott is voltak problémák a kamerával az elején, de javították. Hétvégén próbálok lőni pár képet én is.Pár gyors kép:
Iroda vaku nélkül, zsepire fókusz (kb 1m-re)
Ua. csak HDR
Közép fókuszFókusz a jobb oldalon a fű és a sóder közé
Magával az op rendszerrel meg vagyok elégedve, gyors gördülékeny, de ez kevés ha a többi funkcióval gond van. Az eddigi tapasztalatok alapján csak szoftveres "hibákról" van szó. Valószínűleg ez az eredménye annak ha nincs egy normális szoftveres részleg, ahol fejlesztenek, optimalizálnak, stb... így csak reménykedni lehet hogy a 6-osban nem lesz több hiba/probléma mint most. A telefon gyártóknál (értem köztük a nevesebbeket is) rendszeres gond a verzió váltás, beígérték -> ezért ki kell hogy adják mert hát presztízs -> majd jönnek reklamációk és a hiba javító patch-ek.
Remélem idővel lesz CM támogatás rá
mindig megvoltam elégedve velük, persze ott is voltak/vannak kisebb döccenők de mindent kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Wuthering Waves
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindig megvoltam elégedve velük, persze ott is voltak/vannak kisebb döccenők de mindent kijavítanak.
Meggyi001