Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
2 pendriveot próbáltam, 8gbos kingstont és 32gbos kínai vackot, amiben csak 8gbos chip van.
Egyikkel sem volt gond
Viszont es file explorer-el nem tudtam rá másolni, mivel semmi sem volt a kiválasztható írás könyvtárban.
A gyári fájlkezelővel viszont gond nélkül ment.
Egeret meg billentyűzetet is kötöttem rá, mindegyik működött.Hangszóró recsegésre:
a besloudness opció túlvezérli, ezért hangos és recseghet. Ki kell kapcsolni, akkor már biztos nem recseg, de halkabb is lesz.
Én bekapcsolva hallgattam a spotify-t és néhány mp3 számot, maxon sem recsegtek, attól is függ ki mit hallgat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001