Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
2 pendriveot próbáltam, 8gbos kingstont és 32gbos kínai vackot, amiben csak 8gbos chip van.
Egyikkel sem volt gond
Viszont es file explorer-el nem tudtam rá másolni, mivel semmi sem volt a kiválasztható írás könyvtárban.
A gyári fájlkezelővel viszont gond nélkül ment.
Egeret meg billentyűzetet is kötöttem rá, mindegyik működött.Hangszóró recsegésre:
a besloudness opció túlvezérli, ezért hangos és recseghet. Ki kell kapcsolni, akkor már biztos nem recseg, de halkabb is lesz.
Én bekapcsolva hallgattam a spotify-t és néhány mp3 számot, maxon sem recsegtek, attól is függ ki mit hallgat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Gamepad
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meggyi001