Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ööö...azt hiszem én félrenéztam valamit, ugyanis nekem a ''kamera''-ról a digitális félnyképezőgép jutott eszembe. Ha viszont a kamera=kamera (meglepő eset lenne
), akkor az #147 sztornó.
Viszont lenne egy kérdésem, ha nem baj: ugyebár van az a konzolos parancs, hogy ''su'', amivel az adott konzolon rendszergazda tudok lenni. Valami ilyesmi nincs külön programokra? Szóval nem tudok én úgy, felhasználoként, elindítani úgy egy programot, hogy az root jogokkal rendelkezzen? (persze a root jelszó megadása után)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), akkor az #147 sztornó.