- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
-- (én azért csiszolgatnám még ezt a kis aranyosat, mielőtt elkezdem 10 ezer
forintért árulni, de ők tudják...) --
nekik is meg kell élni vmiböl....ha he ülnél ott és csinálnád, ugyanúgy elkérnéd a zsoskát
nem?
de amugy én úgy gondolom, hogy ha valaki pénzt akar kiadni szoftverre, akkor adjon ki, szerintem azok miatt árulják annyié amennyié ...
én inkább vennék referncia kártyát, szünetmentes tápegységet ...
de cégeknál már más kérdés, de azok meg nem egy a legújjabb fejlesztést fezsik meg,ami a nagyközönségnek szól, hanem egy kiforrottat pölö Red Hat, Debian...
szóval az Uhu-t a sima felhasználó veszi meg pénzé, ha megveszi, de akkor meg is érdemli ...egy sima felhasználó ugyse tud teljesen legális gépet üzemeltetni, de ugyse nézi asztat senki ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest