- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawko
csendes tag
Szia!
Az a helyzet, hogy az X-CD-Roast kéri a SCSI-Emulationt, nem ismeri fel a DVD irómat!
Hallottam erről a k3b-ről, letöltöttem a netről, de nem tudtam feltelepiteni.
Tegnap valamit elcsesztem és nem akart elindulni a Linux, ugyhogy ujratelepitettem, csak most full instalra tettem, mert eddig mindig recormended-en volt. Most dupla annyi program van és ott van köztük a k3b is és azzal birok irni, ugyhogy király!
Csak még a vpn-t nem tudom beállitani.
Amikor beirom a terminálba, hogy:
nm-vpn-properties akkor kijön egy kis ablak és ott lehet beállitani, csak amikor ráklikkelek az add-ra, akkor azt irja ki, hogy no suitable software!
Van egy ismerősöm aki már nagyon régóta Linuxot használ, de muszály hogy fent legyen neki az XP is az internet miatt, mert nem tud beállitani vpn-t. Kerestem már neten is, hogy hogy lehet beállitani, de nem nagyon találtam.
Milyen software kellene hozzá?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Óra topik
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Viccrovat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest