- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawko
csendes tag
Szia!
Az a helyzet, hogy az X-CD-Roast kéri a SCSI-Emulationt, nem ismeri fel a DVD irómat!
Hallottam erről a k3b-ről, letöltöttem a netről, de nem tudtam feltelepiteni.
Tegnap valamit elcsesztem és nem akart elindulni a Linux, ugyhogy ujratelepitettem, csak most full instalra tettem, mert eddig mindig recormended-en volt. Most dupla annyi program van és ott van köztük a k3b is és azzal birok irni, ugyhogy király!
Csak még a vpn-t nem tudom beállitani.
Amikor beirom a terminálba, hogy:
nm-vpn-properties akkor kijön egy kis ablak és ott lehet beállitani, csak amikor ráklikkelek az add-ra, akkor azt irja ki, hogy no suitable software!
Van egy ismerősöm aki már nagyon régóta Linuxot használ, de muszály hogy fent legyen neki az XP is az internet miatt, mert nem tud beállitani vpn-t. Kerestem már neten is, hogy hogy lehet beállitani, de nem nagyon találtam.
Milyen software kellene hozzá?
Üdv -
Dawko
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem.
Hogyan lehet megcsinálni az UHU-ban azt, hogy ne csak root irhasson cd-dvd-t, hanem a felhasználók is?
Hogy lehet a scsi-emulationt bekapcsolni?
Hogyan lehet VPN-t beállitani?
Előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest