- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkukacc
csendes tag
Nos az én gondom abból áll hogy nem tudom hogyan lehet kézzel avagy uhu tárcsázóval vagy kppp-vel beállítani a gprs internet kapcsolatot amihez jelenleg egy Nokia 6230 asom meg egy dku2-es kábellel megy. A suse alatt -pedig nem vagyok nagy szakértő- sikerült kézzel beállítanom a modemet és kinternettel azonnaé csatlakozik is a nethez. Ez miért nem megy igy uhu alatt?
A másik dolog tudom gprsec programmal lehet uhu alatt könnyedén ez megy is bár nekem nem szimpatikus. itt ha root ként használom semmi baj. de ha felhasználóként jelentkezek be akkor az engedélyezett a finamikus DNS kérdésnél nem tudok választani mivel amint azt irja is a atatikusra állításhoz root jog szükséges. hogy lehet ezt engedélyezni a felhasználó számára? Mert igy csak akkor tudom használni ha rootként jelentkezek be vagy ha parancsorból root ként inditom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest