- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
ilyenkor amikor hibakrol irtok jo lenne ha leirnatok h hanyas versiojával volt probléma, ha meg vmi hardware gaz van akkor legalább a kernel verioját le kéne irni, úgy talán többet tudnának segiteni.
Valknutbol hányas versio van fent? (én használom a valknut-ot de nem tom h ez muxik e rajta mert még nem néztem) Célszerű mindig a legfrissebbet hasznáni mindenből, hatha javítottak mar azt a hibat..
Amugy csomagkezelésről meg annyit h én ugyan már rég lattam uhu-t de ugy rémlik h van apt csomagkezelője, ami elég jol használható (ugyan karakteres de ennyit ki lehet birni).
pár alap parancs: apt-get install ''csomagnev'' -> felrakja a csomagot es a függőségeit is)
csomagra igy lehet keresni: apt-cache search ''csomagnev''
Persze van olyan program ami nincs benne csomagban az kulon kell felrakni de amibol van csomag azt jobb csomagként felrakni mert kesobb könnyebben frissithető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest