Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Ide is beírom végülis uhu 1.1-ről van szó.

Szóval átnéztem a log-ot és amikor bekapcsolom a sata ntfs particiós winyót akkor jó percet áll bootoláskor és ezt írja: ....Hint: Insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters. És írja, hogy részletesebben a logban tudok olvasni a problémáról.
A logban igazándiból minden rendben ezt írja több sorba:
Mar 7 12:07:20 localhost kernel: sr1: CDROM (ioctl) reports ILLEGAL REQUEST.
És itt van egy perces kiesés a logolásban is. Csak azt nem tudom ennek mikoze ahhoz hogy a sata winyó be van e kapcsolva vagy nincs. Ütközne a sata vezérlő megszakítása valamelyik cd meghajtójéval? Mit tehetek, hogy megszünjön ez a jelenség?
Más: Felraktam a valknut-ot. Abba beállítottam a feltöltési sebességet 12kb/s-ra és nagyon nem csinál semmit megy fel max-al az anyag és teljesen lebénitja a letöltésemet. Más megoldás? Vagy ötlet miért nem müködik rendesen? Esetleg valamilyen más limiterprogramot tud valaki mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest