- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
Sziasztok! Végül Kubuntut raktam fel, jobban is tetszik és nincs a szaggatós video problémám mint ubuntu unity alatt. Egész jól belaktam már, eddig nagyon tetszik. Viszont lenne még itt egy kérdésem... Nem tudom próbálta itt már valaki Steam játékot feltenni. Fent van steam, frankó minden, viszont nem arra a partícióra szeretném feltenni a játékot amin a rendszer van hanem egy másikra, ntfs rendszerű. Mikor kiválasztom a játék telepítésénél a másik partíciót azt a hibát dobja, hogy csak futtatási joggal felcsatolt fájlrendszerre lehet feltenni. Mit tudnék tenni ez ügyben?
-
atoka1
tag
Nem találtam. Esetleg milyen felületet érdemes használni és hogyan tudom cserélni? Megpróbálom azon.
Illetve 3 illesztőprogramot ajánl fel:
-egy nyílt forrásút az x.org ról
-fglrx (zárt)
-fglrx-updates (zárt)melyiket kéne használnom?
-
atoka1
tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Abszolút kezdő vagyok Linux téren. Feltettem az Ubuntut kíváncsiság kép, nagyon tetszik és szeretném használni. A problémám a videó nézéssel van, vízszintesen tördeli a képet, mint a játékoknál a vsync hiánya. Megfigyeltem hogy ablakmozgatásoknál is jelen van a dolog. Kipróbáltam ubuntun belül a zárt drivert de nem javult meg, gondoltam felteszem a gyári amd-t. El is jutottam végig, kicsomagoltam, megcsináltam a csomagokat és végigcsináltam ezt:
chmod +x amd-driver-installer-catalyst-13-4-x86.x86_64.run
sudo ./amd-driver-installer-catalyst-13-4-x86.x86_64.run --buildpkg Ubuntu/kiadásneve
sudo dpkg -i fglrx-amdcccle_*.deb fglrx_*.deb
sudo apt-get install -f
sudo amdconfig --initial13.12 es drivert raktam fel. Újraindítottam és nem volt képem. Nem tudom mihez kezdjek
2x próbáltam meg, másodszorra újrahúztam a rendszert és nem raktam fel semmilyen zárt drivert, de úgy sem volt képem. Esetleg szar a driver vagy én baltázok el valamit. HD 7850 a vga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest