- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
válasz
gyulank #41753 üzenetére
Próbáld meg ezt Boot-Repair Disk
Ez ugyanaz mint amit korábban linkeltem csak ez Live Iso. Szerintem a Ventoyról is elindul. Az egyik USB drive-on megtaláltam felcímkézve, ami nálam azt jelenti, hogy hasznos valami. Lehet, hogy ez csinálta azt a EFI boot bejegyzést amit utana ki tudtam választani a Win indításához. -
-
kpityu2
addikt
válasz
gyulank #41753 üzenetére
Úgy rémlik, hogy nekem is ez volt, hogy a grub nem indította, de az UEFI bootmenüből el tudtam indítani. Ha a Win kiírja a boot javítás hibát az azt jelenti, hogy a win bootmanager megkapja szálat a grubtól, csak ő nem találja a telepített windowst. Mert pl. felcserélődtek a meghajtók a telepítéskorihoz képest. Az a baj, hogy már nem emlékszem mit buheráltam. Ha belépsz az UEFI bootmenube ott kell lennie a bootsorrendeknél egy bejegyzésnek a talált indítható bejegyzések listájával. És ott ha nem jó van kiválasztva akkor csinálja ezt. Azt hiszem. Pár hónapja volt. Nekem volt alul egy olyan menüpont, hogy kézzel kiválaszthattam melyikbe akarok belépni (ez nem az F12-re feljövő miről akarok bootolni, hanem az UEFI Boot fülön van). És ott ha az egyiket választottam akkor bejött a Win és azt kell fixre beállítani utána.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1 humoros
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest