Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz I02S3F #38113 üzenetére

Csak halkan említem meg, hogy itt most nem arról esett szó, hogy olyan gépet vett a kolléga, amin nem fut jól a Linux, hanem céleszközökről esett szó, amiknél azért mondjuk ki nyíltan, 1 millióból van 5000, amin nem Linux fut valamilyen architektúrában. A Te laptop választásod itt most teljesen lényegtelen, ahogy az enyém is. Nekem a Sharp TV-m szarik együttmáködni Linux-szal és még a Linuxos fs-t is utálja, lesz*om, nem erőltetem. De nem is rakok fel csak emiatt egy undormány szemét spyOS-t. Megoldom a dolgot ezek kihagyásával. Az beteges nekem legalábbis, ha valamit nem tudunk elengedni és évekig nyekergünk, ahelyett, hogy lépnénk tovább. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Kb 7 éve használom a desktop Linuxokat totál nokedliként és ha ennyivel a hátam mögött valamit nem tudok igen hamar megoldani, akár gyors kérdések útján is, az tovább nem is érdekel. Majd egyszer úgyis szembejön a megoldás. Vagy nem. Tibi koma pitbullozása gyakorlatilag közel értelmetlen, szerintem. De ettől ha elakad valamiben és nekem van tippem, mindig írok tippeket, hiába kiátkozott már párszor még a pokol bugyraiból is. (nincs ezzel persze egyedül) ;]

Új hozzászólás Aktív témák