Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz ubyegon2 #33681 üzenetére

Jó, hát az optimális az egy sokmagos desktop lenne, sok (32+) rammal, csak az kézipogyászban nem annyira egyszerű :D Néha irígykedem a kollégák karcsú macbook projára, amit csak úgy elő tudnak bármikor kapni, mint egy tabletet... de az árát és a bővíthetetlenséget nézve már nem annyira irígykedem, főleg hogy sebességben az újonnan vásárolt 15 colos gépük fogja felvenni a versenyt a 6 éves, kimaxolt, bár vaskosabb thinkpademmel :)

Hogy ne csak off legyek, a tartalék gépemen (t430, i5-3320m, ssd, hdd, 3GB ram) valószínűleg kialakítok egy stressz környezetet és majd megpróbálok valami használható logot gyűjteni, mondjuk a logok másik háttértárra vagy particióra tükrözésével / irányításával. Hm, sőt, ha a t61esemmel (c2d t8300, 8GB, hdd) is tudom reprodukálni, az még külön segtheti a kivizsgálást. Gyanítom valami bugra futottam rá, csak mivel nagyon kevesen használják ezt, ezért nehéz külön infót találni hozzá, de a részletes bugriportot általában szívesen kivizsgálják.

Stressz teszte mit érdemes szerinted használni? Múltkor
    stress --cpu 8 --io 4 --vm 8 --vm-bytes 1024M
    futtatás közben indítottam virtuális gépeket és fordítottam rá a projektet, az eléggé lepadlódott mindent :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés