Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SzJoco_

csendes tag

válasz Fritz Teufel #18482 üzenetére

Szia!

Köszönöm a válaszodat!
    Nem tudom, hogy ezek segédprogramok-e, vagy nem, de elég lenne az Xfce, csak a beállításokban lehetne egy kicsit több. Nem lehet a Sambát, Cups-ot, Sane-t, és az OpenVPN-t grafikus felületen beállítani? Nincs ilyenre lehetőség?
    Arra gondoltam, hogy ha minden működik frankón, akkor le kellene állítani az ablakkezelőt. Nem kell az nekem, max ha valamit javítani akarok, akkor meg - gondolom - terminalból el lehet indítani.
    A hely nem szempont, egy 40 GB-os merevlemezem van a rendszernek. Csak a szkennelt doksik lesznek ezen kívül rajta.
    Azért gondoltam ubuntura, mert ennek jó a támogatása, és sok anyagot lehet találni. Ezért is váltanék inkább vissza a teljes rendszerrel a 12.04-re, mert azt mindenki jobban ismeri, sok infó van.
    Te mit mondasz? vélemény?

Korábban próbálkoztam openwrt-vel, de nekem az istenért sem sikerült beállítanom, és nagyon nem is tudtak segíteni benne. Ezért váltottam, de kezdem feladni. Nem tetszik, hogy nem jutok előrébb. Nem sikerült semmit se összehoznom abból, amit szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák