Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lionhearted

őstag

válasz Aethelstone #18413 üzenetére

Teljesen lényegtelen, hogy mit tud, mit nem tud. Neki volt egy eredeti kérdése, ami nem is a TCre vonatkozott, mert az már fel volt telepítve. Hogy a TC-t miért használja, az legyen az ő baja. Te viszont egyértelműen kinevetted, mert neki a TC kell. Nincs hozzá joga? Elegendő lett volna röhögő fej, és más egyéb "kétértelmű" mondat helyet érdeklődni, hogy egyébként az mire kell, mert lehet, hogy talál natívat is. Én pl a Krusadert nem tenném fel soha, KDE... Amióta nem winezek, még a 2 panelesről is leszoktam az esetek nagy részében. Pedig végigvittem a teljes NC->WC->TC vonalat IT ismereteim megszerzése során. Problem?

Lehet nem a kezdő topik, de ez nem is biztos, hogy kezdő kérdés. env változók ismerete egyik platformon sem feltétlenül a kezdő tudás alaprésze.

És nálam simán azt jelentette, amit írtál, hogy hülye. Ez benne van abban, hogy "miért használ bárki is"... azaz nem érted az okát, de ennél továbbmenve, értelmetlennek tartod, ezt erősíti a röhögőfej. Értelmetlen, irracionális dolgok végrehajtása pedig a tudatlan emberek ismérve...

Új hozzászólás Aktív témák