Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz ubyegon2 #17995 üzenetére

Ma kipróbáltam az a híres Gnome 3.14-et. Hát, mit mondjak? Nem tűnt fel semmi különös. Olyan 500-550MB-al indít, de gondolom, ha bevasalják valami disztróba, akkor valamivel többet eszik. Ez esetleg javulás a jelenlegi éhséghez képest. Talán gyorsabb is, de összességében ennyi. No, meg megint várni kell mire minden gnome-extension-t átportolnak 3.14-re. Például az általam preferált Weather by Neroth még nem elérhető, akár csak a számomra létfontosságú Radeon Power Profile Manager.
    Ha ki akarod próbálni élesben, adok egy letöltő linket és ki lehet próbálni live pendrive-ról.

• Fritz Teufel

addikt

válasz ubyegon2 #17995 üzenetére

Itt Vörös Ördög...

Még nem használja, de van Breaking News abut Manjaro Community Project: Legnagyobb meglepetésemre 0.8.10-re nem adott ki telepítőt a Manjaro. Úgy látom, hogy nem bírják szuflával. Egy srác szerencsére felvállalta a Cinnamon/Gnome Community-t és már pre2 fázisban van a Manjaro Linux Gnome Community Edition 0.8.11. ami a 3.14-es Gnome-ot használja.

Nagyon nem tetszik, hogy egyedül Phil húzza a Manjaro szekerét. Ha ő valami oknál fogva kiszállna, szerintem az megpecsételné az egész projekt sorsát. Nagyon kevés fejlesztő áll a Manjao mögött és ők is nagyon szétforgácsolják magukat. Az Xfce-KDE-Openbox-Netinstall már önmagában is széles választék egy ilyen kis csapatnak. Erre még vagy 4-5 Community is van mögöttük. Már nem is csodálkozom, hogy néha egy-egy aktuális frissítésben vannak apró (nem súlyos, de élményt romboló) bugok, mit sokszor hetek-hónapok múlva javítanak. Szerintem már nem húzom tovább a váltást az általam választott végleges disztróra. Már elkezdtem kimenteni a beállítási adatokat, Manjaro témákat stb.

Wazz, szakmai ártalom MRB - Material Review Board - Ha dolgozom, akkor éppen minőségbiztosítási mérnökként teszem :B Természetesen a feladvány helyes megfejtése az MBR vagyis Master Boot Record :DDD

Új hozzászólás Aktív témák