Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz quailstorm #4900 üzenetére

"Másik gépen hasonló HW-vel(Riva TNT2 helyett MX440) jobban ment a telepített XP mint a Lubuntu, legalábbis helyenként."
    Hát én pont ellenkezőleg tapasztaltam :) De pl. a VGA driveren sok múlik - itt az AthlonXP-n egész addig megállt néha másodpercekre az egér, amíg fel nem került a zárt Nvidia driver.

Audio CD-t ezer éve írtam (de amikor igen, akkor is simán ment...)

" Meg Ubuntun nem volt flash."
    8.04 óta használom, azóta megy :)

"Szerintem az XP jobb supporttal bír mint egy 9.04, vagy 10.04."
    Mármint milyen téren? Mert a XP-t a MS már nem támogatja. Úgy értve biztonsági- és egyéb frissítésekkel.
    Frissítetlen Win7-en már jártam úgy, hogy elkezdett kijelentkezgetni, mert "valaki" ellkezdett bejelentkezgetni a gépre RDP-n...

" Nagyon kevesen tudnak megbarátkozni a linuxszal, se kedv, se idő, se idegzet."
    Erre azt szoktam mondani, hogy akkor Windowson miért hajlandó sokkal több idő szenvedni a bajaival?
    Gondolkodás kérdése, meg olvasásé. Mondjuk erre nagyon sokan nem képesek manapság.
    Anyám gépén sem azért kellett újrarakni az Ubit, mert rossz lett volna. Lejárt a Canonical részéről a support, és ideje volt már + azt hittem, ezért nem működik a Flash sem. De kiderült, hogy a Flash-ért az Adobe felelős...
    Pont ez a jó a Linuxban, egyszer belövöd, és utána csak használni kell.

Új hozzászólás Aktív témák