Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

Az mitől függ, hogy miket lehet beállítani a tálcán? Szóval pl., ha beállítom, hogy automatikusan elrejtődjön, akkor ha egy ablak alja alul van, előfordul, hogy nem jön elő. Ha nem rejtem el, akkor ha valamit teljes képernyőre teszek, akkor is ott marad. Pl. Zorin OS-ben ilyeneket nem csinált, és ott nem is kellett Windows+Alt+Egeret nyomni mindenhez. Jó lenne, ha meg lehetne oldani itt is billentyű kombináció nélkül is. Itt pl. nem tudom mozgatni a dolgokat.Kiválaszthatom, hogy mozgat, de mozgatni nem tudom. A másik amivel sokat kell kínlódni, hogy ha hozzá akarok valamit adni, akkor mindent el kell távolítanom előtte, mert a végére teszi, és nem tudom oda tenni ahova akarom, csak, ha elé csinálom a végét. Ha beállítom, hogy jelenjen meg miniatűrben az ablak, ha az ikonján van a kurzor, akkor, ha már elhúztam akkor is ott marad a miniatűr, és nincs kereső a menüben.

Azt meg nem tudom, hogy a fájlkezelő miatt van-e, de rettentő kínlódás egy mappából külön-külön feltölteni valamit, mert nem jegyzi meg a mappát, és ha mondjuk 5 mappa mélyen vannak, akkor mindig be kell tallózni, és elég macerás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés