Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Raynes #24671 üzenetére

Te exKUbuntus!

Én a Debiant is megcsináltam pont olyanra, mint a Mint, néha nem is tudom, melyiken vagyok, nem zavara a nonfree rész sem, acsomagokkal is levagyok, ha kell valami újabb, aktiválom a sid vagy experimental depot arra az időre. A körülötte lévő állandó hype és túlmisztifikálás nekem fel se tünt, a Debian az Debian. Az Arch meg Arch és inkább itt érzem, hogy a felhasználói kör kicsit magasabbról tekint le a Debian/Ubuntu és forkjaira. Ahogy említed, nagy az Archuk! :D

Desktopon valóban felhasználóbarátabbak a Debian származékai, főleg a Mint, ez nem vitás, abszolút kezdőnek nem ajánlok én se Debiant, de kezdőnek már igen, mert azzal már tanul is valamit, nem úgy mint a Mint-tel.

Amúgy meg ne félj, amellett, hogy belepofázok a Manjaro és a Chakra topikba simán, csinálom a feszkót az Arch-topikban is, téged is szívesen látunk.

Szerinted nem lehet észrevenni? :D
    Volt fenn Antergos már tizenX-ként, de le kellett szednem, mert ha másik disztrónál grub-update-et csináltam, vagy 5 percig olvasta be az Antergost, nem tudom miért, eleinte azt hittem, a grubbal van baj, míg nem rájöttem erre a furaságra.
    Igen, nagy kár, hogy az Arch topikban nem tudok topikgazdáskodni, valóban. :Y Az ubyegon nicknek semmi köze az Ubihoz, már évtizedek óta megvan. Amúgy is, akkor mintegonnak kéne lennem, ha már.
    Látom, mit írkáltok az OFF-ban, F43R jól beindított azzal a divatlinuxos szöveggel. :D Kicsit keményen kezdte, de most már állnia kell az ütéseket, hogy egy boxhasonlattal éljek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés