Új hozzászólás Aktív témák

• gery2123

őstag

A következő lenne a gondom. Az egész ott kezdődött, amikor a múlt héten frissült a /frissítettem az ubuntu14.04.1 szervert 14.04.2 - re. Új kernel....
    A htpc/szerver lévő Kodi ment is, azonban hosszabb (1-2 óra) tétlenség után nem volt hang csak ha újra indítottam. Mondom semmi gond, vissza a régi kernel a régi xorg... No de miután újraindúlt a gép se kép se hang. Nem indult a Kodi. Mindent megnéztem de semmi hibát nem találtam igazából ami miatt ne induljon. Végül inkább újra raktam az egészet egy frissen leszedett ISO - val.(utána egy régi ISO is leszedtem de ugye ott is már a 14.04.2 rakja fel, csak a régi 3.14 kernellel) De az eredmény ugyanaz. Ami ezelőtt egy hónapja ment (és semmi mást nem csináltam máshogy a telepítés és beállítás folyamán) az a múlt hét óta nem működik.
    Plex Home Theater se indul el hiába raktam fel azt (a Kodi helyett jó lesz az is csak menjen valami :) )
    Ja még annyi, hogy miután a kodit felraktam és be állítottam, és elindítanám a "service kodi start" azt írja ki hogy unable job kodi.
    Másnál valami hasonló esetleg? Vagy mit kéne csinálni.?

Esetleg fedora vagy centos rakjak fel? Ahhoz viszont még kéne egy kis segítség. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés