Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
A munkámból kifolyólag nagyon sok Excel táblával dolgozom. Sajnos messze nem úgy jelennek meg pl Libre Office alatt mint Office 2010 alatt. Ezzel még ki is békülnék, de ha én belementek egy ilyen táblába, akkor visszaküldve a Windows-os gépen már megint nem úgy jelenik meg sok dolog ahogyan kellene. Ez az egyik. A másik: sok tábla tartalmaz különféle makrókat, kisebb-nagyobb VB szkripteket. Ezekkel végképp nem tud mit kezdeni se az Open sem a Libre office.
Sajnos ugyanez elmondható a Word-ről is. Adott egy doksi Microsoft Word-ben, majd benyitom Libre alatt, már nem ugyanaz. Nyomtatva meg pláne nem. Pedig telepítve vannak a Win fontok is. Ha szerkesztek vele, s a végeredmény jól néz ki, s elmentem Libre alatt doc formátumba melóba már megint nem azt kapom, a nyomtatásról meg jobb nem is beszélni. Mivel nem én döntök róla, hogy melóban milyen Office legyen, így más nem marad. Használnom kell.
Eddig wine alól ment az Office 2003, most próbáltam az Office 2010-et. Teljes kudarc.
Most a 2007 elindul, de kifagy.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest