Hirdetés
Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz Snowy_owl #8648 üzenetére
Megoldottam a problémát. Végre. Nem értettem miről papol a telepítő mert ezt írta: Nincs gyökérfáljrendszer. És nem tudtam hogy hozzam létre. Egy csomó keresgetés után neten rájöttem hogy a partíció menüből ezt kell kiválasztani: /
Tiszta ideg lettem hogy csak ennyi volt a baja.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
harry
veterán
válasz Snowy_owl #8651 üzenetére
A hibaüzeneteknél szokott lenni egy Részletek nyíl, ha rákattintasz, ott a pontosabb leírás. Elvileg. Ha nincs, akkor parancssorból kéne csatolni, hogy láthassuk, de nem tudom, hogy mi a pontos parancs.
Hülye mountolással nekem is csak a bajom van, néha egy-két partíciót nem tud becsatolni valamiért, és utána borul a sorrend, rossz az egész, nevetséges, utána rootként le kell őket választani, letörölni a mappákat, és kézzel újra becsatolni, megnézni az fstab-ot, és ezek után megint jó. De ne kelljen már ezzel szórakozni Most az egyik partícióra ezt írta:
mount_point cannot contain the following characters: newline, G_DIR_SEPARATOR (usually /)Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
escape
aktív tag
válasz Snowy_owl #8653 üzenetére
Ilyenkor az szokott segíteni ha belépsz windózra, majd szabályosan leállítod a gépet, és vissza ubuntura.
Ugyanis ha nem szabályosan állítod le a windowsod, akkor nem tudja olvasni a meghajtókat...
Ez egy lehetséges ok és megoldás, de van még bővenAzért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
n0_gAboR
őstag
válasz Snowy_owl #8653 üzenetére
másik megoldás: terminálból csatolsz a --force kapcsolóval.
Azert nem csatolja fel, mert mivel szabalytalanul lett leallitva a windows, az ntfs naplobol elofordulhat hogy nem lett minden visszairva a filerendszerre, es ez adatvesztest okozhat - szoval a te erdekedben[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz Snowy_owl #8648 üzenetére
Amúgy én 2 giga memória mellé nem raknék swap-ot. Hacsak nem akarod használni a hibernálást, mert ahhoz kell. Nálam 1 giga fölé nem ment a memóriahasználat. (Mondjuk ha wine/cedega-val akarsz játszani, esetleg virtualbox kell sok memóriával, az más. De mindennapi használathoz nem kell)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest