Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
webdeejay
üzenetére
Nekem is van egy PCI-s S3 Virge karim, ami windows alatt jobban ment mint linux alatt.
(hasonlo porblema - windows alatt nagyobb felbontast vitt)Ezeknek a regi alig hasznalt cuccoknak egyszeruen nem erdemes drivert irni, mivel alig hasznalja valaki - ha te driver fejleszto lennel, te se ilyen hardwarekre koncentralnal...
Hivatalos driver a gyartotol meg egyalatalan nincsen - ez megint nem a linux(fejlesztok) hibaja.
Ati/Nvidia/Intel - ezek a mainstream hardware-ek, ezek tamogatottsaga linux alatt eleg jonak mondhato.
-
-
-
n0_gAboR
őstag
válasz
webdeejay
üzenetére
1. ubuntu-restricted-extras csomagot tedd fel, felrak minden codecet, javat, flasht ami kell neked.
Egyebkent meg sun-java6-jre vagy sun-java6-jdk csomag ami neked kell.2. SIS regi kartya szar tamogatottsag...orulj hogy egyaltalan vilagit linux alatt
3. nalam nincs ilyen problema
-
webdeejay
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
az előző hsz-emben lévő problémáim egyikét se sikerült egyenlőre megoldani(az elsővel még nem volt időm foglalkozni, a másik kettőre pedig nem találtam megoldást.)nos megint itt egy újabb probléma...összeomlott a win, c-t formáztam, azon volt az ubuntu is, hát azt is újratelepítettem...de most előrelátóbb voltam, és a d-re telepítettem, ahol vannak a zenék, képek...de nem lehetne azt megoldani, hogy az egész d meghajtót lássa az ubuntu? mert csak a saját könyvtárát látja...adjatok tippeket vagy segtítséget...meg az előző problémáimra is ha meglehetne oldani
köszi! -
escape
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Helló!
1. Ubuntuban az su helyett sudo van, vagy ha már su-t akarsz akkor: sudo su.
Mellesleg megjegyzem Synapticból telepíthető a java.
2 VGA-khoz béna vagyok, de zárt meghajtókat engedélyezd, illetve valamilyen drivert próbálj felvarázsolni, hátha.
3. Ezt végkép nem tudom

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
köszi!