Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
4 perc 16 másodperc?
(#44521) Nowhereman A 13, 13 darab programot jelent. A lemezkezelőtől a synaptic-on át a szövegszerkesztőig mindennel.
(#44520) Nowhereman Különben presze tudom, hogy tudod van ott root fiók. Meg adja az ember a jelszót és nincs hiány! Csak hát normáls user-nek nincs rá szüksége.
Különben megfogadtam, hogy nem babrálom. Még conky sem. Egyébként is millió a dolgom. Csak kicseszek magammal, ha ezzel foglalkozom.
(#44525) Kendek - "...Azért úgy általában aki a mindenkori Ubuntu kiadást használja az félévente újratelepíti és nem úgy frissíti..." - Bizony. Bizony. A frissítésből rengeteg probléma adódhat. Egy friss reinstall-ból pedig aligha.
Ha elég erős vagyok. Még a 11.10-et is megtartom, amíg támogatják. 2013 vagy mennyi?
(#44526) ViZion - "...Azért néha egy friss telepítés nem árt, már csak a wines gyökerek miatt is megnyugszom, h minden "tiszta"..." - Ezzel én ugyanígy vagyok. De próbálok leszokni róla. Ez a rendszer nem szemetelődik annyira. Eleve nincs is mi szemetelje, ha nem rakok fel állandóan minden sz@rt.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest