Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Persze, hogy nem, de legalább idővel megtalálnék benne mindent.
Ez jó hír a Google fejlesztése. Persze, nem akarom mostmár az Ubuntut legyalulni, elfér, de elég nagyot csalódtam. Főleg abban, hogy mennyire propagálják, hogy mennyire ugyanazt tudja, mint az MS termékek, aztán azért kiderül, hogy vannak még fehér foltok rendesen.Az más kérdés, hogy érdeklődő középiskolásoknak, egyetemistáknak jó terep. Ha több időm lenne, nekem is lenne kedvem benne heggesztgetni, valószínűleg néha hétvégente foglalkozok vele. De egyelőre munkára nem tudom használni. Sajna.
Aktív témák
Aktív témák
- PLC programozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Hővezető paszták
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest