Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Kipróbáltam az SMplayert. Az elején kiírta, hogy elavult az mplayer, frissítsem. De nem tudom hogy kell. A frissítéskezelőben nincs a listában.
Amúgy hogy lehet ezt a lejátszót megadni alapértelmezettnek?A HD filmek pedig sűrűn szaggatnak, és szétcsúszik a kép elég sokszor.
Nem tudom, hogy jól állítottam-e be mindent. Pl. a kimeneti meghajtót (gl gyors - ATI kártyák)-ra állítottam. Hardveres gyorsítás mellé pipát tettem. Dekódolási szálak: 1
CoreAVC kikapcsolva, de bekapcsolva sem vajul a dolog. Hurokszűrő: engedélyezve.Egyébként hogy érted azt, hogy fglrx-el menni fog? Mi is ez? A zárt meghajtó? Mert én az Ati oldaláról leszedett drivert használom.
A CLAWS Mail működik rendesen, tényleg jó. Kivéve azt, hogy az emaileket nem HTML-módban jelenítí meg, hanem a .css file-t meg mindent belerak szövegként az üzenetben, ráadásul ha egy üzenet nem is HTML-ként van írva, hanem sima szövegként, azt is minden sortörés nékül, ömlesztve vágja hozzám

A beállításban kivettem a pipát a "HTML üzenetek megjelenítése szövegként" elől.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest