Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
danaboy
tag
válasz
body007
üzenetére
Nekem is jobb a win7, a felhasználók miatt kellett volna az XP. Nemeg a használt programok többsége arra van írva.
Tudom, h megy XP kompatibilitásos módban is, de ez még a Raiffeisen Terminál-os kérdésnél is újdonságként hatott az ottani "segítő" telefonos embereknek is. Gyakorlatilag az összes specifikus programnál lekérdeztem, h nem lessz-e probléma és csak hápogtak, h nem tudják, mert nem teszteltek. Mára már mindent megoldottam magam (hamár más nem segített). Megy szépen minden. (2 hét non-stop konfigurálás után)A védelmet külön cégnél fizetett biztonsági program oldja meg. Azért még, e mellett is szívesebben bankolok win7 alatt, elismerem.
A Linuxra átállást a fent említett okok miatt kizártam.

Kb. olyan userekkel dolgozok, h: Hibaüzenetre ENTER, ha megint felugrik ENTER....
És utána szól, h probléma volt. Aztán a rendszer a szar.
No comment.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest